Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Εμπορική συνάντηση EXPO 2010 στα Τρίκαλα

Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα η γενική έκθεση, ένα επιχειρηματικό γεγονός που θα διαρκέσει για 5 ημέρες στην περιοχή των Τρικάλων



Με την τέλεση των εγκαινίων άνοιξε χθες η αυλαία της γενικής έκθεσης Τρικάλων EXPO 2010.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί για 5 ημέρες σε μια τεράστια έκταση 40 στρεμμάτων στο νέο εκθεσιακό κέντρο πρώην εργοστάσιο «Κλωτσοτήρα» στο 7ο χλμ. Τρικάλων – Καλαμπάκας και φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους των Τρικάλων, της Θεσσαλίας και ευρύτερα.

Στην φετινή έκθεση ΕΧΡΟ 2010 οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές, ξεπερνούν κατά πολύ τις 100, και περιλαμβάνονται επιχειρήσεις απ’ όλους τους κλάδους. Εκπροσωπούνται νομαρχίες, δήμοι και επιμελητήρια απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στα Τρίκαλα πολυπληθής αντιπροσωπεία Αλβανών επιχειρηματιών προκειμένου να συζητήσουν για τις προοπτικές συνεργασίας με Τρικαλινούς συναδέλφους τους.

Σημειωτέων ότι στην έκθεση συμμετέχει κατόπιν αιτήσεώς του και το επιμελητήριο Τιράνων, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 70.000 μέλη.
Παράλληλα με την έκθεση θα διοργανωθούν ημερίδες, αλλά και ενημερωτικές συναντήσεις εκθετών με τους πελάτες τους.

«Η γενική έκθεση Τρικάλων ΕΧΡΟ 2010 αποτελεί δίχως άλλο ένα ξεχωριστό γεγονός για τα Τρίκαλα και ανοίγει ορίζοντες συνεργασίας και ανάπτυξης σε δύσκολους καιρούς» σημείωσε κατά την τελετή των εγκαινίων ένας εκ των διοργανωτών ο κ. Ε. Καραγιάννης.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου που ξεναγήθηκαν στα περίπτερα της έκθεσης.

Μεταξύ των εκπροσώπων φορέων που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή των εγκαινίων ήταν ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Μαγκούφης, ο νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο νομάρχης Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος καθώς και δήμαρχοι του νομού.

ΕΡΕΥΝΑ του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου