Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

"Σφάζονται" στον ΑΣ Τρίκαλα - Βαριές κουβέντες Γιαννούλα για Αγγέλου και Πρεμέτη

Σε συνέντευξη του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Τρικαλινά Νέα» ο πρόεδρος του ΑΣ Τρίκαλα Γιώργος Γιαννούλας καταφέρεται με σκληρές εκφράσεις εναντίον των Βαγγέλη Αγγέλου και Βασίλη Πρεμέτη.



Αναλυτικά η συνέντευξη στον Κώστα Αναστασίου:

Συναντήσαμε τον πρόεδρο του Α.Σ. Τρίκαλα κ. Γιώργο Γιαννούλα να απολαμβάνει την μπίρα του σε μαγαζί της πόλης και να παρακολουθεί Μουντιάλ. Πάνε βδομάδες τώρα από τότε που το πρωτάθλημα τελείωσε στην Α1 αλλά ειδήσεις για το μέλλον της ομάδας δεν έχουν βγει.

Αντίθετα υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός στον φίλαθλο κόσμο για την ομάδα που του έδωσε χαρές και που την στήριξε πολύ ενώ τελευταία υπήρξαν και δημοσιεύματα τα οποία δεν δίνουν και την καλύτερη εικόνα στον σύλλογο και για ανθρώπους που ήταν στον ΑΣΤ αλλά και για τον ίδιο τον πρόεδρο. Ζητήσαμε από τον κ. Γιαννούλα να μας παραχωρήσει λίγο χρόνο και να μας κάνει κάποιες δηλώσεις καθώς όλοι περιμένουμε να μάθουμε τι συμβαίνει τελικά και ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας. Ήταν αποκαλυπτικός και άφησε παράθυρο ελπίδας για το αύριο του συλλόγου. Μακάρι να καρποφορήσουν οι προσπάθειες που κάνει για να λύσει όπως τόνισε τις εκκρεμότητες και ο ΑΣΤ να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ. Μας δήλωσε τα παρακάτω:
Ποιο είναι το αύριο του Α.Σ. Τρίκαλα κ. Γιαννούλα;

“ Ξεκινήσαμε μια διαδικασία να λύσουμε τις εκκρεμότητες και υπάρχει μια ένσταση στο ΑΣΕΑΔ. Μέχρι 1 Ιουλίου περιμένουμε την απόφαση. Εξ΄ άλλου για τον λόγο αυτό δεν έχει επικυρωθεί ακόμη η βαθμολογία. Μέχρι τότε προσπαθούμε κάθε μέρα να λύσουμε μια μια τις εκκρεμότητες. 8 στις 10 εκκρεμότητες έχουν ρυθμιστεί ήδη. Πρέπει να λυθούν όλα τα ζητήματα και να σκεφτούμε την επόμενη μέρα της ομάδας. Μαζί με τον Νομικό σύμβουλο Απ. Γκατζιό ο οποίος πασχίζει και αυτός. Κάθε μέρα μέρα ρυθμίζουμε υποθέσεις. Παρακαλώ λίγη υπομονή από αυτούς που έχουμε μαζί τους εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν όλα. Σκοπός μας να τα λύσουμε όλα και να χαράξουμε πορεία για το μέλλον του ΑΣΤ. Προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να γίνουν κινήσεις αν δεν βγει η απόφαση και αν δεν λυθούν οι εκκρεμότητες.”

Ο ΑΣΤ έχει παίκτες αυτή τη στιγμή;

“ Το πρωτάθλημα τελείωσε και οι παίκτες είναι ελεύθεροι. Έφυγαν 28 Απριλίου αλλά έπρεπε και αυτοί να είναι μέχρι το τέλος που έληγε η σύμβαση τους.”

Τελικά είστε απογοητευμένος από την ενασχόληση σας με το Τρικαλινό μπάσκετ;

“ Ήταν ένα ταξίδι που δεν περιγράφεται. Έζησα ανεπανάληπτες στιγμές. Θα το ξανάκανα . Αυτό που έγινε στα Τρίκαλα με το μπάσκετ δεν πρόκειται να ξαναγίνει και λυπάμαι που το λέω. Αν βοήθαγαν λίγο κάποιοι άνθρωποι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Εύχομαι να μην συμβεί το ίδιο άσχημο τελικά αποτέλεσμα και με άλλα αθλήματα στο νομό και να έχουμε συνέχεια χαρές στον αθλητισμό μας. Δεν μιλώ για οικονομικά. Μιλώ για ηθική ανταμοιβή. Έζησα μεγάλες στιγμές μαζί με τον απλό φίλαθλο κόσμο και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αυτός ο φίλαθλος κόσμος του Νομού Τρικάλων αξίζει πολλά και δεν πρέπει να τον απογοητεύουμε και να τον κοροϊδεύουμε με κινήσεις εντυπωσιασμού από “δήθεν” παράγοντες...

Βγήκαν κάποια δημοσιεύματα για τον πρώην προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου. Τι απαντάτε σε αυτά;

“ Πληροφορήθηκα ότι θέλει να προσφύγει στα δικαστήρια σύμφωνα με αυτά που γράφηκαν. Κακώς γράφονται όλα αυτά. Έπρεπε να διασταυρώσουν τις πληροφορίες. Και αυτά κάνουν ζημιά στον Τρικαλινό αθλητισμό. Ο κ. Αγγέλου δεν μπορεί να λέει ότι ο πρόεδρος είναι αχάριστος. Δικαίωμα του να προσφύγει. Εγκατέλειψε την ομάδα στις 28 Δεκεμβρίου 2009. Πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ξενοδοχείο. Μετά από αυτό έπρεπε να παραδώσει στην ομάδα το σπίτι και το αυτοκίνητο που του παρείχε ο σύλλογος. Μέχρι και σήμερα που μιλάμε στην ομάδα δεν έχει παραδώσει το σπίτι υπερ λουξ, και το αυτοκίνητο που η σύζυγός του πηγαινοέρχεται στο σχολείο. Όφειλε να τα παραδώσει όταν εγκατέλειψε την ομάδα. Που λοιπόν εμείς ήμασταν αχάριστοι; Όσα χρήματα του οφείλονταν του παραχωρήθηκαν . Η ομάδα του συμπεριφέρθηκε άψογα και κακώς βγαίνουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα” .

Λέχθηκαν και πράγματα για τον Βασίλη Πρεμέτη και τη σχέση του με την ομάδα. Τι έχετε να πείτε;

“ Υποτίθεται ότι ήρθε στην ομάδα μαζί με τον Αγγέλου για να βοηθήσει. Υποσχέθηκε από το περασμένο καλοκαίρι να μας φέρει διαφημίσεις και μας έλεγε ότι έχει λίστα η οποία θα φέρει στην ομάδα 150.000 ευρώ πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όχι μόνο δεν έφερε ούτε μια διαφήμιση και μια που ήταν να φέρει κόπηκε και αυτή από τον επιχειρηματία. Δεν μας έφερε τίποτα. Έφτασαν οι παίκτες να λένε ότι δεν τον ήθελαν στις αποστολές. Δεν έβαλε χρήματα και χρέωσε την ομάδα στο κυλικείο από σάντουϊτς... Ήξερε μόνο να κάνει συμφωνίες με εστιατόρια και πήγαινε με την οικογένειά του και έτρωγε εκεί .Αν νομίζει ότι του χρωστάμε χρήματα να έρθει να τα διεκδικήσει. Εγώ εδώ είμαι , βλέπω μουντιάλ και δεν κρύβομαι όπως λένε. Το μεγάλο λάθος ήταν ότι ο Πρεμέτης έπρεπε να είχε αποχωρήσει μαζί με τον Αγγέλου όταν ο προπονητής εγκατέλειψε την ομάδα. Δεν προσέφερε τίποτα ο κ. Πρεμέτης στο σωματείο . Ήθελε την προσωπική του προβολή και τίποτα παραπάνω. Που είναι τώρα όλοι αυτοί που η ομάδα περνά δύσκολες στιγμές; Τώρα η ομάδα χρειάζεται υποστήριξη και να βρει λύσεις να παίξει στην Α2. Δυστυχώς είμαι μόνος μου με 1-2 άτομα που προσπαθούν να με στηρίξουν.”

Σας βοήθησαν κάποιοι άλλοι στην πορεία αυτή;

“ Στα 3,5 χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα δόθηκαν εκατομμύρια από την οικογένεια Γιαννούλα και ελάχιστοι βοήθησαν πραγματικά. Με βοήθησαν ελάχιστοι. 2-3 άτομα. Αυτοί ξέρουν , τους ευχαριστώ και τους ζητάω και συγνώμη αν τους στενοχώρησα. Δεν βοήθησαν άτομα που υποσχέθηκαν βοήθεια στην ομάδα , όχι σε μένα. Δεν μπορεί να λέγονται μεγαλοπαράγοντες άνθρωποι που έβαλαν 1000 και 2000 ευρώ , κάποιοι που έβαλαν ψίχουλα και που προσπάθησαν νύχτα να τα πάρουν πίσω. Και μάλιστα στην πιο κρίσιμη στιγμή όταν η ομάδα χρειαζόταν χρήματα . Όταν ανέλαβα τον ΑΣΤ μου είχαν πει ότι το χρέος ήταν 175.000 ευρώ. Αλλά εγώ πλήρωσα 477.000 ευρώ . Παρ΄ όλα αυτά συνέχισα και ανεβάσαμε την ομάδα στην Α1. Δώσαμε μεγάλη χαρά στον Τρικαλινό φίλαθλο κόσμο και τεράστια επιτυχία στον Τρικαλινό αθλητισμό. Είμαι υπόλογος μόνο απέναντι στον κόσμο και για τους φιλάθλους μάτωσα οικονομικά και γι΄ αυτό τον λόγο θα προσπαθήσω να διατηρήσω την ομάδα στην Α2”.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου