Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Γυμνόστηθη στην παραλία η Monica Bellucci το σύμβολο του sex (photos).


Το «ρεπορτάζ παραλίας» δεν είναι Ελληνική εφεύρεση και κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι paparazzi παίρνουν τις πλαζ αναζητώντας εκείνο το στιγμιότυπο που θα τους εξασφαλίσει μια καλή επιταγή.



Αίσθηση έκαναν οι φωτογραφίες της Monica Bellucci που κάνουν το γύρο του κόσμου, τραβηγμένες κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών σε κάποια ευρωπαϊκή παραλία… Μήπως για το σουξέ των φωτογραφιών ευθύνεται το γεγονός ότι η Monica είναι τόπλες;



Πάντως δεν υπάρχουν σχόλια καθώς η Monica Bellucci παραμένει χάρμα οφθαλμών… ειδικά αν σκεφτούμε ότι είναι πλέον 46 χρόνών (γενιά του ?64) και μόλις πριν από περίπου ένα μήνα γέννησε το δεύτερό της παιδί. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Vincent Cassel, ενώ το ζευγάρι δεν έδειχνε να αντιλαμβάνεται την παρουσία του paparazzi.



Θυμίζουμε ότι η Monica Bellucci, φωτογραφήθηκε γυμνή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της για λογαριασμού του ιταλικού Vanity Fair, ενώ έκανε πριν μερικές μέρες την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγκυμοσύνη της, στο πάρτι που έδωσαν οι Dolce & Gabbana στο Μιλάνο για τα 20 χρόνια ανδρικής μόδας.



Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σχέδια του ζεύγους, η Bellucci φέτος το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Sorcerer's Apprentice», με συμπρωταγωνιστή τον Nicolas Cage. Ο Vincent Cassel από την πλευρά του πρόσφατα ολοκλήρωσε την ταινία «The Black Swan» μαζί με την ανερχόμενη Mila Kunis και την λαμπερή Natalie Portman.

e-radio











Δημοσίευσέ το στο:

2 σχόλια: