Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Μια νέα προσπάθεια στα Σαράγια Τρικάλων...

Με στόχο τη δημιουργία μιας νέα «κυψέλης» ταλέντων, τα Σαράγια 2010 ξεκίνησαν από φέτος μια νέα προσπάθεια με στόχο να δώσουν ποδοσφαιρικές ευκαιρίες αλλά και εμπειρίες στην συγκεκριμένη περιοχή.




Η ποδοσφαιρική αυτή ομάδα πλέον έχει ένα νέο «σπίτι» και αναφερόμαστε φυσικά στο ολοκαίνουριο γήπεδο Σαραγίων το οποίο αναβαθμίζει την όλη περιοχή καθώς δημιουργεί ένα πυρήνα αθλητισμού.
Από φέτος λοιπόν ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί η ακαδημία της ομάδας την οποία και προπονούν ο Κώστας Κορομηλάς και ο Νίκος Τσιόβολος.

Ηγετικό ρόλο στη νέα αυτή προσπάθεια αναλαμβάνει ο Άκης Ντίμτσας ο οποίος όπως δήλωσε… «Στόχος είναι η δημιουργία μιας αξιόλογης ομάδας με παιδιά της περιοχής η οποία φέτος θέλουμε να αλλάξει κατηγορία. Το μεγάλο μας στοίχημα αφορά φυσικά τη δημιουργία μιας δυνατής ακαδημίας η οποία στο μέλλον θα στελεχώσει την πρώτη ομάδα αλλά παράλληλα θα δημιουργήσει υγιείς φιλάθλους που θα αγαπούν το ποδόσφαιρο».

Τέλος ο κ. Ντίμτσας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ κ. Νάκη ο οποίος και βοήθησε σημαντικά στη δημιουργία του αθλητικού κέντρου.




Για την υπογραφή

"Σκλί του Μπουζαλή"

Trikala - Saragia - Tsiopelakos place
19/6/2010






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου