Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Το 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ ΚΝΕ στα Τρίκαλα

Συναυλία με τα συγκροτήματα «Venceremos», «Μη μου άπτου», «Αρμονικά κύματα», «Animus», «Terminus» το Σάββατο

Φτάνοντας στο τέλος μιας σχολικής χρονιάς , στην οποία ξεχώρισαν οι μεγάλοι αγώνες του λαού και της νεολαίας ενάντια στην αντιλαϊκή λαίλαπα μέτρων που εξαπέλυσε το κεφάλαιο και οι υποστηρικτές του (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ από κοντά και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ), οι μαθητικές οργανώσεις της ΚΝΕ καλούν όλους τους μαθητές, μαζί με τις οικογένειες τους σε συστράτευση και συμμαχία με το ΚΚΕ.



Σήμερα ο καπιταλισμός έχει στόχο τη χειραγώγηση της συνείδησης του νέου πλασάροντάς του ναρκωτικά και καλλιεργώντας τη λογική της ανοχής και του συμβιβασμού με το φαινόμενο των ναρκωτικών ουσιών μέσα από το διαχωρισμό σε «μαλακά» και «σκληρά».

Σ΄ αυτή τη κατεύθυνση η πάλη ενάντια στα ναρκωτικά και το σύστημα που τα προωθεί και τα συντηρεί είναι υπόθεση πρώτης γραμμής για το ΚΚΕ, την ΚΝΕ, το μαζικό λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα. Η ΚΝΕ είναι η μόνη νεολαία που λέει ξεκάθαρα : Μέτωπο σε όλα τα ναρκωτικά! Η εξάρτηση δεν ταιριάζει σε αγωνιστές και επαναστάτες.

ΠΔώσε βροντερή απάντηση σε όσους εξαθλιώνουν τη δική σου ζωή και της οικογένειάς σου. Κάνε το βήμα μέσα από την οργανωμένη πάλη, απ΄ τις γραμμές της ΚΝΕ. Δήλωσε στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα, πως δεν έχεις ανάγκη τα ναρκωτικά, αλλά μια ολόκληρη ζωή με μόρφωση, πολιτισμό, υγεία, δουλεία για όλους σε μια κοινωνία Σοσιαλιστική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμό από την πρόεδρο του παραρτήματος Τρικάλων του ΕΣΥΝ (Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών), Αρετή Λάζου, θεατρικό σκετς, ομιλία από το μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ, Αχ. Σίμο, και συναυλίες από τα συγκροτήματα «Venceremos», «Μη μου άπτου», «Αρμονικά κύματα», «Animus», «Terminus».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου