Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

«Η ΛΟΚΑΝΤΙΕΡΑ» του Carlo Goldoni στο Υπαίθριο Θέατρο Τρικάλων


Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων, φιλοξενεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ, την κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι «Η ΛΟΚΑΝΤΙΕΡΑ», που παρουσιάζει το καλοκαίρι του 2010, η «5η ΕΠΟΧΗ».



Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες και διασημότερες κωμωδίες της Ευρωπαϊκής Αναγέννησης. Μια κωμωδία με δαιμόνια πλοκή και διαρκείς ανατροπές, που φτάνουν συχνά στα όρια της σκηνικής υπερβολής.

Η αιώνια διαμάχη μεταξύ των δύο φύλων είναι ο βασικός καμβάς, πάνω στον οποίο ο Κάρλο Γκολντόνι αναπτύσσει την κωμωδία του, με αριστουργηματικό τρόπο.

Η «ΛΟΚΑΝΤΙΕΡΑ», είναι έργο που απευθύνεται σ’ ένα ευρύτατο κοινό κάθε ηλικίας, έργο λαϊκό και ταυτόχρονα μια εκρηκτική κωμωδία... επίκαιρη σε κάθε εποχή…

Η κωμωδία ανεβαίνει σε απόδοση-σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, σκηνικά-κοστούμια Γιώργου Πάτσα, μουσική Θοδωρή Οικονόμου, κινησιολογική επεξεργασία- χορογραφία ΄Ελενας Γεροδήμου και φωτισμούς Νίκου Σωτηρόπουλου. Προπώληση εισιτηρίων, γίνεται από το λογιστήριο του ΠΟΔΤ καθημερινά από 8.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου