Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Moto-show στα πλαίσια του 7oυ Rocking under the Rocks Motorbike Festival – Kalampaka 2010 με Μότο-καλλιστεία, Μότο-παιχνίδια !


Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ.) σας προσκαλεί στο 7th Rocking Under The Rocks Motorbike Festival στις 16, 17 & 18 Ιουλίου στα ριζά των βράχων των Μετεώρων στην Καλαμπάκα.



Φέτος και για πρώτη χρονιά η Μο.Λε.Κ. αναβαθμίζει την συμμετοχή της στο γνωστό φεστιβάλ διοργανώνοντας παράλληλα μοτοσυκλετιστική συνάντηση με παράλληλες εκδηλώσεις όπως Moto-show από τους κορυφαίους και μοναδικούς στην Ελλάδα SXS Coco & Loco, Μότο-καλλιστεία, Μότο-παιχνίδια, BMX street contest, συναυλίες από 18 συγκροτήματα και αμέτρητα χιλιόμετρα σουβλακολουκάνικα συνοδευμένα από τουλάχιστον ένα πλανήτη μπύρα!


Περιμένουμε τη συμμετοχή σας στα Μότο-καλλιστεία με τις πιο όμορφες, ιδιαίτερες, περίεργες, ακριβές και χλιδάτες μηχανές σας. Η βαθμολογία θα εξαρτηθεί από τη βαφή – design, βελτιώσεις, μετατροπές, φαντασία, γυαλίσματα νίκελ & αερογραφίες. Κάθε μοτοσικλέτα θα διαγωνιστεί στην κατηγορία που συμφωνεί με τον τύπο της και στην κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές οι τρεις πρώτοι θα βραβευθούν και με χρηματικό έπαθλο!

Στις συναυλίες θα συμμετάσχουν ο Φίλιππος Πλιάτσικας, οι Firewind, τα Κόκκινα Χαλιά και άλλοι..

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6957187319 Τασίκας Γιώργος.

Με τιμή
Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας.






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου