Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Καταδίκη από το ΠΑΜΕ Τρικάλων της εγκληματικής επίθεσης των Ισραηλινών

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του Π.Α.ΜΕ. καταδικάζει την εγκληματική επίθεση των Ισραηλινών Ιμπεριαλιστικών Δυνάμεων σε βάρος 6 πλοιαρίων που μετέφεραν Ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα στους Παλαιστίνιους στην Πόλη της Γάζας.


Η επίθεση και τα θύματά της έρχονται να προστεθούν στον αμέτρητο κατάλογο ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ που έχουν συντελεσθεί με την στήριξη των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

Πρόκειται για άλλο ένα έγκλημα χαρακτηριστικό της βαναυσότητας με την οποία αντιμετωπίζει το κράτος του Ισραήλ τον αγώνα του ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ Λαού για τα αυτονόητα δικαιώματά του.

Το Π.Α.ΜΕ και το ταξικό κίνημα μέσα από τους αγώνες μας βάζαμε και συνεχίζουμε να βάζουμε ως αίτημα στην εργατική τάξη και απαιτούμε:
• Η Ελληνική Κυβέρνηση να παύσει άμεσα τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια μεταξύ Ελλάδας, Ισραήλ καθώς και κάθε είδους στρατιωτική συνεργασία.
• Άμεσα να αποσυρθεί το πλοίο του ελληνικού πολεμικού ναυτικού που συμμετέχει σε περιπολίες ανοιχτά του Λιβάνου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, Αυτοαπασχολούμενους, Συνταξιούχους νέες και νέους άνεργους, φτωχούς αγρότες του Νομού μας και συνολικά τα σωματεία - Συνδικάτα να ετοιμαστούν για νέα απεργιακή απάντηση, την περίοδο της κατάθεσης στη Βουλή και συζήτησης τους αντιασφαλιστικού μεσαίωνα που με τη μορφή νομοσχεδίου φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ξεπερνώντας τις όποιες ενέργειες αποπροσανατολισμού από τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και πετώντας τον σε ακόμα μεγαλύτερη απαξία και απομόνωση.

ΩΣ πρώτη απάντηση να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ την Τετάρτη 2 Ιούνη στις 8.00μ.μ. στην Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά.
Σύνθημά μας: ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ - ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου