Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο Σ. Χατζηγάκης στην ολομέλεια του ΝΑΤΟ - Συνεχάρη τον Νίκο Μουζακιάρη

Ο βουλευτής Ν. Τρικάλων και πρώην υπουργός, βρίσκεται στη Ρίγα για τις εργασίες της Συνόδου Χθες επικοινώνησε με τον Νίκο Μουζακιάρη και ξέφρασε την εμπιστοσύνη του και δήλωσε τη βεβαιότητά του για το οτι θα ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά του και στη νέα του θητεία.


Στην Ρίγα, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου της ολομέλειας του ΝΑΤΟ η οποία διεξάγεται εκεί, βρίσκεται ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην υπουργός κ. Σωτήρης Χατζηγάκης.

Η Σύνοδος θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για την χάραξη της πολιτικής που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια η Βορειοαντλαντική συμμαχία. Ο κ. Σ. Χατηγάκης συμμετέχει στην κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της χώρας μας η οποία μετέβη για το λόγο αυτό στην πρωτεύουσα της Λετονίας.

Για το λόγο αυτό και ο κ. Χατζηγάκης δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών σήμερα στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΟΔΕ Τρικάλων, αλλά και προέδρων και μελών των Δημοτικών Οργανώσεων.

Ωστόσο ο κ. Σ. Χατζηγάκης έχει ήδη επικοινωνήσει με τον μοναδικό υποψήφιο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Ν. Μουζακιάρη στον οποίο εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και του δήλωσε τη βεβαιότητά του για το οτι θα ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά του και στη νέα του θητεία.

"Η Ν.Δ." δηλώνει ο κ. Σ. Χατζηγάκης με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος "κάνει άνοιγμα στην κοινωνία και δίνει την δυνατότητα στον πολίτη να συναποφασίσει για τα πρόσωπα και τις πολιτικές που θα ακολουθήσει. Είμαι βέβαιος πως οι χιλιάδες τρικαλινοί νεοδημοκράτες θα προσέλθουν σήμερα στις κάλπες στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για το αύριο".



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου