Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

O Ηλίας Βλαχογιάννης στο Καλλιμάρμαρο - Εκεί και οι Τρικαλινοί Αστυνομικοί


Τη Ν.Δ. εκπροσώπησε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Σωμάτων Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χθες στο Καλλιμάρμαρο, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.






Στην πανελλαδική διαμαρτυρία ένστολων συμμετείχαν  και οι Τρικαλινοί Αστυνομικοί.

Κρατώντας πανό διαμαρτυρίας έστειλαν και την δική τους αγανάκτηση  για τις περικοπές των μισθών τους…

Ο κ. Βλαχογιάννης στην ομιλία του άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως "όλοι βλέπουμε που μας οδήγησαν και μας οδηγούν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τα ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ,αλλά και οι συνεχείς αστοχίες της κυβέρνησης, που οδηγούν σε νέα μέτρα, νέα φορομπηχτική πολιτική και πάντοτε σε βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων".

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία σαν κυβέρνηση, στάθηκε με λογική και δικαιοσύνη, απέναντι στα δίκαια αιτήματά σας. "Κάποια τα έλυσε, κάποια τα δρομολόγησε και κάποια αποτελούσαν θέματα της συζητούμενης ατζέντας. Πάντα όμως είχε την πόρτα ανοιχτή για σας. Πάντα είμαστε  ανοιχτοί στο διάλογο και στη συνεργασία. Οι συναντήσεις σας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ήσαν τακτικές και εποικοδομητικές, ενώ τώρα αποτελούν είδηση".

Αναλυτικά η ομιλία του Αναπληρωτή Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη κ. Ηλία Βλαχογιάννη:

"Χαίρομαι που για άλλη μια φορά βρίσκομαι μαζί σας σε μια μεγάλη συγκέντρωση. Χαίρομαι γιατί ξεκινήσαμε μαζί και κατακτήσαμε πολλά. Όμως χρειάστηκαν μόνο δύο χρόνια μνημονίου για να τα χάσουμε.
 Όλοι γνωρίζουμε τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες εργασία σας.
 Όλοι γνωρίζουμε το επικίνδυνο του επαγγέλματός σας.
 Όλοι γνωρίζουμε ότι η δουλειά σας, δεν έχει ωράρια, αργίες, εξαιρέσιμες,,
 Όλοι γνωρίζουμε τις δεκάδες θυμάτων του καθήκοντος, μεταξύ των αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών.
Όλοι γνωρίζουμε τον έντιμο, ευπρεπή και αξιοπρεπή τρόπο προβολής των αιτημάτων σας.
Η Νέα Δημοκρατία σαν κυβέρνηση, στάθηκε με λογική και δικαιοσύνη, απέναντι στα δίκαια αιτήματά σας. Κάποια τα έλυσε. Κάποια τα δρομολόγησε. Και κάποια αποτελούσαν θέματα της συζητούμενης ατζέντας.
Πάντα όμως είχε την πόρτα ανοιχτή για σας . Πάντα είμαστε  ανοιχτοί στο διάλογο και στη συνεργασία.
Οι συναντήσεις σας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ήσαν τακτικές και εποικοδομητικές, ενώ τώρα αποτελούν είδηση…..
Φίλες και φίλοι,  η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ πλειοδοτεί σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Ούτε τάζει, στους πάντες τα πάντα.

Ασκούμε μία υπεύθυνη αντιπολίτευση ,με γνώμονα το συμφέρον του τόπου.
Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που περνά ο Ελληνικός λαός,  με ευθύνη-κυρίως- της κυβέρνησης του μνημονίου και των συνοδοιπόρων τους…
Όλοι βλέπουμε που μας οδήγησαν και μας οδηγούν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τα ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ,αλλά και οι συνεχείς αστοχίες της κυβέρνησης ,που οδηγούν σε νέα μέτρα ,νέα φορομπηχτική πολιτική και πάντοτε σε βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων…   

Οι υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας ,πρέπει  να αισθάνονται και οι ίδιοι ασφαλείς..
 Επειδή στις δημοκρατίες δεν πρέπει και δεν μπορεί να υπάρχουν αδιέξοδα οι εκλογές αποτελούν τη μοναδική διέξοδο και λύση. Το ζητούμενο είναι ισχυρή λαϊκή εντολή στις δυνάμεις που μπορούν και θέλουν να επαναδιαπραγματευτούν την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής για ανάπτυξη και όχι για περιορισμό εισοδημάτων.

Τελειώνοντας, σας μεταφέρω το θερμό χαιρετισμό και την εκτίμηση του Προέδρου μας ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, όπως και του Τομεάρχη ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟΥ και  διαβεβαιώνω για μια ακόμη φορά, ότι είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας και τιμούμε και αναγνωρίζουμε το δύσκολο έργο σας και την προσφορά σας στον τόπο".   

 

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου