Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΠΑΕ Santa Monica F.C. 1931 με έδρα την Μικρή Μόσχα των Τρικάλων


- Πρωτοβουλία για την επανασύσταση του ΑΡΗ Αγίας Μονής Τρικάλων.
- Στη φωτο ο ιστορικός πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Πέτρου










Την πρωτοβουλία για την επανασύσταση και την επαναδραστηριοποίηση ενός από τους ιστορικότερους συλλόγους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας, του ΑΡΗ ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ, αποφάσισε εδώ και λίγες μέρες μια ομάδα ανθρώπων, που είχαν και στο παρελθόν ενεργή ανάμειξη με την ομάδα, είτε από τη θέση του ποδοσφαιριστή, είτε από τη θέση του διοικητικού παράγοντα, είτε ακόμα και από τη θέση του απλού φιλάθλου.

Ήταν καθολική απαίτηση όλης της συνοικίας η δραστηριοποίηση του ΑΡΗ, με σκοπό να αρχίσει να πρωταγωνιστεί και πάλι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Ας μη ξεχνάμε και την πλούσια ιστορία της ομάδας.

Ιδρύθηκε το 1931, κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα κι έφτασε να αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.

Για την επανασύσταση του ΑΡΗ υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Αγιαμονιώτες -και όχι μόνο- να συστρατευτούν μαζικά σε αυτή την προσπάθεια.

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 9 το βράδυ στη κεντρική πλατεία της ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ, περιμένουμε όλο το κόσμο για να κάνουμε πραγματικότητα την επανίδρυση της αγαπημένης μας ομάδας.  

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΡΗ ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ



Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. AΡΙΑΝΑΡΑ ΟΛΕ!!!!!ΖΗΚΟΣ-ΠΑΖΑΙΤΗΣ-ΜΑΝΤΕΛΑΣ-ΜΟΥΛΙΩΤΑΣ-ΜΠΑΚΑΛΗΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ-ΠΙΑΖΑΣ-ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΝΗΣ-ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή