Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Σωτήρης Αζναουρίδης «Διαλύθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρικκαίων»


Φέρνει βαρέως την απομάκρυνσή του από το Δημαρχείο Τρικάλων ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρικκαίων








Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Τρικκαίων, που αφορά την δασοπυρόσβεση για την αντιπυρική περίοδο, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Τρικάλων.

Στόχος, η λήψη μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών και στην συνεδρίαση συμμετείχε και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Σεραφείμ Αθανασίου, πέρα των Αντιδημάρχων του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Τρικάλων, εκπροσώπων Φορέων της πόλης, υπηρεσιακών παραγόντων της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων αλλά και εκπροσώπων Εθελοντικών Οργανώσεων του Νομού.


«Βολές» του Σωτήρη Αζναουρίδη για διαλυμένη Πολιτική Προστασία του Δήμου

Η σύσκεψη, στιγματίστηκε από τις αναφορές του υπευθύνου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρικκαίων Σωτήρη Αζναουρίδη.

Ο κ. Αζναουρίδης, αφού έδωσε το ιστορικό της Πολιτικής Προστασίας, ανέφερε πως «η Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρικκαίων, την οποία αναλάβαμε το 2004, μαζί και με την 20ετή που είχαμε μέχρι τότε προϋπηρεσία στα Π.Σ.Ε.Α. του Δήμου από το 1984, πέτυχε με μελέτη, παρά την υπηρεσιακή αδιαφορία στο σχεδιασμό και τους σχολιασμούς συναδέλφων για τις ασκήσεις επί χάρτου, να εισρεύσουν στα ταμεία του Δήμου μας, πάνω από 400.000 ευρώ.  Σήμερα, το γραφείο Πολιτικής Προστασίας έχει σχεδόν διαλυθεί, μη μπορώντας να διαχειριστεί ακόμη και τα απλά υπηρεσιακά ζητήματα. Εύχομαι στη νέα Δημοτική Αρχή, η οποία αποφασίζει για μένα, χωρίς εμένα, καλή επιτυχία στη νέα Πολιτική Προστασία, του νέου οργανισμού, του Καλλικρατικού Δήμου Τρικκαίων».

trikalanews.gr





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου