Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Μπουτίνας: Μετά τις εκλογές τα νεώτερα για τα Μετέωρα"


O πρόεδρος των Μετεώρων Γιάννης Μπουτίνας εμφανίστηκε στην "TV10"  και την εκπομπή με <<Δεύτερη ματιά>>. για την επόμενη ημέρα των Μετεώρων. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας δεν έκρυψε ότι έγιναν πολλά λάθη, αλλά την ίδια στιγμή έριξε μομφή και σε άλλους ανθρώπους για το αποτέλεσμα που είχε η σεζόν.





Ας δούμε τα πιο σημαντικά στοιχεία της συνέντευξής του ΑΣ Μετέωρα

Για τον υποβιβασμό: Ήταν ένα σοκ για όλους μας, αφού στην αρχή της περιόδου είχαμε βάλει ψηλά τον πήχη. Νομίζω όμως ότι από νωρίς είχε φανεί ότι η χημεία ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Πίστευα στην βελτίωση των πραγμάτων αλλά στην πράξη αποδείχτηκε ότι δεν τα καταφέραμε.


Το θέμα των προπονητών: Για τον Βασίλη Γκούμπλια η απόφαση να λυθεί η συνεργασία ήρθε μετά από συζήτηση που κάναμε. Το κλίμα είχε βαρύνει αφού δεν είμαστε έτοιμοι ως ποδόσφαιρο να δεχτούμε έναν προπονητή για πολλά χρόνια. Έτσι λύθηκε η συνεργασία για να αλλάξει το κλίμα, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αν έμεινε ο Γκούμπλιας η ομάδα θα είχε σωθεί. Στην συνέχεια ήρθε το δίδυμο Παπανικολάου - Αντωνίου, έμεινε για τρεις αγωνιστικές, πήρε αποτελέσματα αλλά ήθελα να φέρω έναν προπονητή που θα υπήρχε με τον τρόπο αυτό πειθαρχία στα αποδυτήρια. Επέλεξα μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα όπως ο Γιώργος Σκαρτάδος, στην αρχή τα πράγματα πήγαν καλά, αλλά όπως φάνηκε στον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο και την συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή δεν άλλαξε το κλίμα στα αποδυτήρια. Με όλα αυτά ο υποβιβασμός ήρθε.

Η εικόνα του πρωταθλήματος: Σίγουρα ο υποβιβασμός στην Α' Ερασιτεχνική δεν ήρθε επειδή οι άλλες ομάδες ήταν καλύτερες , αλλά επειδή εμείς κάναμε λάθη. Αυτό ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα μας βοηθήσει για να τα διορθώσουμε. Από εκεί και πέρα η Τσαριτσάνη δίκαια πήρε το πρωτάθλημα.


Η αντίδραση στον τελικό του κυπέλλου: Ίσως να ήταν ένα ξέσπασμα απ' όσα έγιναν μέσα στην χρονιά. Άλλωστε οι αγώνες με την Σπερχειάδα και τον Ρήγα Φεραίο ήταν πραγματικά μια δυσάρεστη εμπειρία. Τον τελικό του κυπέλλου με το Πετρωτό θέλαμε να το δούμε ως μια ποδοσφαιρική γιορτή, δεν έχουμε τίποτα με το αντίπαλο σωματείο. Αλλά όταν ένας τελικός κρίνεται από την διαιτησία, αυτό ήταν που μας ενόχλησε.


Για την σχέση με τον Θανάση Μπουτζιώλη: Τα παράπονα που κάναμε στην ΕΠΣΤ και τον πρόεδρο Θανάση Μπουτζιώλη δεν είχαν να κάνουν μόνο με την διαιτησία του τελικού. Εγώ προσωπικά είχα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις τελευταίες εκλογές υπέρ του κ. Μπουτζιώλη. Αλλά φέτος δεν κρατήθηκαν οι ισορροπίες, ο πρόεδρος παρακολούθησε ελάχιστα παιχνίδια
των Μετεώρων και σχεδόν όλα του Πετρωτού.


Αν συνεχίσει να τον στηρίζει: Οι εκλογές είναι μακριά, εγώ πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα αλλάξει και έτσι δεν θα υπάρχει λόγος να υπάρξει αλλαγή στην στάση μας. Εδώ είμαστε.


Για τους νέους στόχους: Τέλη Μάη θα γίνουν οι εκλογές, από εκεί και πέρα η νέα διοίκηση που θα αναλάβει θα έχει ως στόχο όχι τον αυτοσκοπό της ανόδου, αλλά η ομάδα να παλέψει με οργάνωση για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό βάζουμε ως σκοπό και ελπίζω να το πετύχουμε. Οι αποφάσεις θα παρθούν μετά την γενική συνέλευση.

Μεγαλύτερη η συμμετοχή στο παιδικό τουρνουά.: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκύρια το 3ο διεθνές παιδικό πρωτάθλημα όχι μόνο θα γίνει, αλλά υπάρχουν και περισσότερες συμμετοχές ομάδων. Αυτό πιστεύω ότι γίνεται διότι δείξαμε ένα αξιόπιστο πρόσωπο στα πρώτα δυο τουρνουά.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου