Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Στο Ελληνικό με Εθνικό σήμερα ο ΑΟΤ


- Παντελίδης: "Κατάθεση ψυχής με τα Τρίκαλα"
- Με 17 παίκτες και κόντρα στον Εθνικό    
- Βαζάκας εναντίον Παντελίδη





Στην κρισιμότητα του ματς με τα Τρίκαλα στάθηκε με δηλώσεις του στο Onsports ο τεχνικός του Εθνικού Σάββας Παντελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός που την προηγούμενη σεζόν έκατσε στο πάγκο των Τρικάλων τόνισε: «Ο Εθνικός θα έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα φορμαρισμένη, με πολύ καλούς παίκτες, που παίζει σφιχτή άμυνα και «δαγκώνει» στις αντεπιθέσεις».

Βέβαια ο προπονητής των «κυανόλευκων» δεν ξεχνά την πολύ καλή αντιμετώπιση που έτυχε στα Τρίκαλα και αναφέρει: «Είναι μια ομάδα που με τίμησε, ανεβήκαμε κατηγορία μαζί  και μάλιστα οι οπαδοί της ομάδας όταν έφευγα φώναζαν το όνομα μου και αυτό δεν το ξεχνάω. Τώρα όμως ο Εθνικός είναι το σπίτι μου και πρέπει πάση θησεία να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Ο Εθνικός τις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα, όμως αν θέλει να μη χάσει το τρένο της παραμονής πρέπει να μην χάσει το ματς με του Θεσσαλούς.

Ο Σαββας Παντελιδης σχετικά με το πόσο κομβικό είναι το ματς υπογράμμισε: «Πρέπει πάση θησία να πάρουμε τον αγώνα. Για να νικήσουμε τα Τρίκαλα, πρέπει να παίξουμε με πάθος, και δύναμη. Με αλλά λόγια για πάρουμε τη νίκη πρέπει να δώσουμε και την ψύχη μας».

Με 17 παίκτες και κόντρα στον Εθνικό τα Τρίκαλα     

Με προπόνηση στο στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για το αυριανό ματς με τον Εθνικό. Ο Γιώργος Βαζάκας κατόπιν ανακοίνωσε τους 17 παίκτες για το Ελληνικό οι οποίοι είναι: Πουρής, Τόλιος, Μπριλάκης, Σαρακατσάνος, Γιώτας, Μπουκουβάλας, Χρήστου, Γεωργίου, Μπακομήτρος, Ιακωβάκης, Σαββίδης, Τελκίνσκι, Ριζογιάννης, Στεπάνοβιτς, Ουέλινγκτον, Ένοκ και Κοντογουλίδης.

Εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Μίνγκας και Κόρμπος οι τραυματίες  Μπαλού και Μανουσάκης και ο τερματοφύλακας Κώστας Ζαφείρης.


Βαζάκας εναντίον Παντελίδη 
   
Το σημερινό παιχνίδι του ΑΟΤ... έχει τη δική του ιδιαιτερότητα και μιλάμε φυσικά για τους δυο προπονητές. Ο Γιώργος Βαζάκας και ο Σάββας Παντελίδης, δυο τεχνικοί οι οποίοι πέτυχαν κάτι το μοναδικό για τα τρικαλινά δεδομένα (να αποθεωθούν από τους τρικαλινούς φιλάθλους) θα τεθούν αντιμέτωποι στο Ελληνικό.

Και οι δυο έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στον ΑΟΤ και οι δυο είναι πετυχημένοι στις ομάδες τους. Από τη μια ο Γιώργος Βαζάκας πήρε τον ΑΟΤ που «σκουντουφλούσε» από ισοπαλία σε ήττα, από την άλλη ο Σάββας Παντελίδης που πήγε στον «τελειωμένο» Εθνικό και τον ανέστησε. Η μάχη έχει ενδιαφέρον και... το αποτέλεσμα καθοριστικό για τη συνέχεια της σεζόν.


goaltrikala


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου