Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τρένο ο ΑΟ Τρίκαλα πέρασε και από Εθνικό

Με γκολ του Ουέλινγκτον στις καθυστερήσεις τα Τρίκαλα, που έφυγαν με τη νίκη (2-1) από την έδρα του Εθνικού και ανέβηκαν έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας το Λεβαδειακό. Η ομάδα της Βοιωτίας γνώρισε βαριά ήττα 3-1 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και είδε το σερί των 10 αγώνων χωρίς ήττα να τελειώνει άδοξα.





Όπως και στην Δράμα ο Βραζιλιάνος έδωσε την σπουδαία νίκη στον ΑΟΤ μέσα στο Ελληνικό επί του Εθνικού και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας!!!


Το στιγμιότυπο  είναι από τους πανηγυρισμούς του Ουέλιγκτον ο οποίος διακρίνεται ακόμη και σε μία προσπάθεια του

Ο Ουέλιγκτον ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον ΑΟΤ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ άπαντες είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα της ισοπαλίας ο Βραζιλιάνος δέχτηκε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Χρήστου και με εντυπωσιακό σουτ την έστειλε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για να δώσει το χρυσό τρίποντο στον ΑΟΤ.

Οι τρεις αυτοί βαθμοί απογείωσαν τον ΑΟΤ στην 4η θέση όπου ισοβαθμεί με τον Διαγόρα ενώ προσπέρασαν στην βαθμολογία τον Λεβαδειακό που έχασε στην Κομοτηνή.

Τα Τρίκαλα είχαν ανοίξει το σκορ στο 31’ με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Ένοκ αλλά το παιχνίδι έφερε στα ίσα στο 53’ ο αμαρκάριστος Σύρος με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Τα Τρίκαλα αμέσως μετά είχαν δοκάρι με τον Ουέλιγκτον και συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ με τον Εθνικό πάντως να είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του.

Στα τελευταία 20 λεπτά τα Τρίκαλα είχαν και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Κοκκίνη αλλά είχαν κόντρα τον αέρα, κάτι που δυσχέραινε πολύ τις προσπάθειες τους.

Τελικά ο Ουέλιγκτον ήταν αυτός που στο 93’ έδωσε την χρυσή νίκη στον ΑΟΤ που πλέον ψάχνουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα εν’ όψει των πλέι οφ.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Βάτσιος που απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κοκκίνη για σκληρό φάουλ πάνω στον Ένοκ ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κορακάκη, Σιλιγαρδάκη, Φαρινόλα, Σύρο του Εθνικού και Ουέλιγκτον, Μπακομήτρο του ΑΟΤ



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εθνικός (Σ. Παντελίδης): Σωτηρίου, Γκράιμς, Κοκκίνης, Σύρος, Παγώνης, Κορακάκης, Φοφανά (74’ Ψιάνος), Σιλιγαρδάκης, Ουαταρά, Βασιλόγιαννης (55’ Καρλόπουλος), Φαρινόλα (90’ Τσεμπερίδης)

ΑΟ Τρίκαλα (Γ. Βαζάκας):  Πουρής, Μπουκουβάλας, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μπριλάκης, Ριζογιάννης (65’ Ιακωβάκης), Μπακομήτρος, Στεπάνοβιτς (86’ Τελκίνσκι), Ουέλιγκτον, Ενόκ, Κοντογουλίδης (90+ Σαββίδης)



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου