Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Στην Άμφισσα αύριο ο ΑΟΤ. Χαραλαμπίδης: "Είμαστε αισιόδοξοι"


Παρά τα προβλήματα που έχουμε είμαστε αισιόδοξοι για το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας και πιστεύω να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη.





Για την σημασία και την κρισιμότητα του αυριανού ματς με τον Φωκικό στην Άμφισσα, μίλησε στο goaltrikala.gr ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε σχετικά:


«Παρά τα προβλήματα που έχουμε είμαστε αισιόδοξοι για το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας και πιστεύω να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη. Το ματς είναι δύσκολο και δεν γελιόμαστε από την ήττα του Φωκικού την προηγούμενη αγωνιστική».

Ίσα-ίσα η αποστολή

Οι Τόλιος, Ζαφείρης, Καρράς, Αντωνιάδης, Προβατίδης, Θεοδοσιάδης, Γιώτας, Γεωργίου, Σαββίδης, Τροΐρης, Τελκίνσκι, Αντωνίου, Φουρτούνη, Κυριακίδη, Μίνγκας, Καλόγηρος, Τεντολούρης και Ένοκ είναι θέλοντας και μη οι 18 της αποστολής για το σημερινό ματς.

Όσο αφορά το σχήμα που θα επιλέξει ο Καστοριανός τεχνικός;
Με βάση της απουσίες λογικά ο ΑΟΤ θα αγωνιστεί με 4-4-2. Ο Τόλιος θα πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ, έχοντας μπροστά του, τους Γιώτα και Θεοδοσιάδη, στο δεξί άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Καρράς και στο αριστερό ο Προβατίδης. Στο χώρο του κέντρου οι Σαββίδης και Τελκίνσκι αναμένονται να είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μίνγκα να ξεκινά δεξιά και λογικά ο Ένοκ θα ξεκινήσει αριστερά ενώ στην κορυφή της επίθεσης με βάση τα στοιχεία της τελευταίας προπόνησης θα αγωνιστούν οι Φουρτούνης και Καλόγηρος.


goaltrikala.gr






Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. ευτυχώς έφυγε εκείονος ο Βαζάκας και χορτάσαμε γκολ και βαθμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή