Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Το φάντασμα του Νίκου Παππά πλανάται πάνω από τον ΑΟ Τρίκαλα


Ο Βαγγέλης Πλεξίδας θα επιδιώξει άμεση συνάντηση με τον νομάρχη, Ηλία Βλαχογιάννη, τον δήμαρχο Μιχάλη Ταμήλο και τους βουλευτές του νομού για να υπάρξει κινητοποίηση, καθώς το ποσό είναι πολύ μεγάλο και κυνηγάει τον Ερασιτέχνη ο οποίος επιβαρύνει την ΠΑΕ.





Βάζει τον ΑΟΤ σε νέες δικαστικές περιπέτειες

Σε καμία περίπτωση τα χρήματα δεν οφείλονται από την διοίκηση Πλεξίδα αλλα θα κυνηγήσουν ουσιαστικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Τα παραπάνω χρήματα οφείλονται απο την αμαρτωλή εποχή Παππά και μάλιστα προ τριετίας.

Παρά το γεγονός ότι ο ερασιτέχνης ΑΟΤ πριν από δυο χρόνια απεγκλωβίστηκε δικαστικά από τον Παππά ,τα χρέη του ΤΑΠ εξακολουθούν να κυνηγούν την ομάδα.

Συμφώνα με νέο κλητήριο θέσπισμα ο ερασιτέχνης ΑΟΤ και κατά επέκταση η ΠΑΕ Τρίκαλα θα ξαναβρεθεί στο ειδώλιο του κατηγορημένου , ύστερα από αγωγή που κατέθεσαν 18 συνολικά , πρώην προπονητές και παίκτες του ΤΑΠ του Αθλητικού ομίλου Τρίκαλα .

H υπόθεση ήταν να εκδικαστεί στις 10/12, ο ΑΟΤ πήρε αναβολή και πλέον η υπόθεση θα λάβει μέρος στις 15 Ιανουαρίου.


Το παράδοξο είναι ότι οι εναγόμενοι δεν στρέφονται κατά της τριμελoύς επιτροπής του τότε ΤΑΠ της ομάδας αλλά προς τον ερασιτέχνη Τρίκαλα ο οποίος φορολογικά κράτησε βάση νομού το ίδιο ΑΦΜ στην μετέπειτα περίοδο.

Την υπόθεση μετά από απόφαση του κ. Πλεξίδα θα στηρίξουν οι δικηγόροι της ομάδας Χάρης Γρηγορίου και Νίκος Αλεξίου.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου