Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2010 - Από το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος


Για την καλύτερη πληροφόρησή σας , στέλνουμε αυτό το ενημερωτικό με τα νέα ημερολόγια που κυκλοφόρησαν για τη νέα χρονιά.






ΤΣΙΟΠΕΛΑΚΟΣ

Ασκληπιού 15 | 42100 Τρίκαλα | τηλ & FAX 24310 26967 | email: info@tsiopelakos.gr | website: http://www.tsiopelakos.gr



Τίτλος: Προσωπικό ημερολόγιο ανεκδοτολόγιο 2010
Συγγραφέας : Σερβετάς, Γιάννης



Αυτή την στιγμή διαβάζετε τον πρόλογο του τέταρτου ημερολόγιού μου. Φέτος, το ξέρω... δεν έχω δικαιολογίες. Αντε το πρώτο, πρώτο ήταν, μερικά λαθάκια είχε, το αγοράσατε. Αντε το δεύτερο, δεύτερο βιβλίο ήταν, "νέος είναι ακόμα στο γράψιμο θα στρώσει είπατε", το πήρατε. Μετά που κυκλοφόρησα το τρίτο, σκεφτήκατε την παροιμία, "Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι" αλλά σαν καλοί άνθρωποι που είστε, είπατε: Δεν πειράζει μωρέ, κομμάτια να γίνει, ας του δώσουμε ακόμα μία ευκαιρία του ανθρώπου και καταξοδευτήκατε και το αγοράσατε. Φέτος όμως; Έχω την αίσθηση ότι τελείωσαν οι δικαιολογίες σας. Φέτος δίνω εξετάσεις και ελπίζω να τις περάσω. Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε μέρα - μέρα το αξιοθαύμαστο πόνημά μου, σας πληροφορώ ότι δούλεψα πάρα πολύ σκληρά προκειμένου να το ολοκληρώσω. Θα μου πείτε τι σας νοιάζει; Εκ του αποτελέσματος...Διαβάστε περισσότερα...


Τίτλος: Ημερολόγιο 2010 με τον Κυρ - "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια Παπανδρέου - Καραμανλή - Μητσοτάκη"
Συγγραφέας : Κυριακόπουλος, Γιάννης, (Κυρ)


Όσο οξύμωρη κι αν ακούγεται η «έκπληξη που κάθε χρόνο αναμένεται», τόσο φαντάζει κυριολεκτική όταν αναφέρεται κανείς στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο ημερολόγιο-λεύκωμα του ΚΥΡ. Τα πρόσωπα που παρελαύνουν κάθε χρόνο στις σελίδες του και σχολιάζουν με το γνωστό δηκτικό ύφος το παρόν του πολιτικού και του κοινωνικού βίου απογυμνώνουν τοn Νεοέλληνα από τη σοβαροφάνειά του, αποκαλύπτοντας την κωμωδία που διαδραματίζεται γύρω του.







Τίτλος: Ατζέντα 2010: Εμπνεύσεις
Συγγραφέας : Coelho, Paulo

Είμαστε όλοι κομμάτι της θείας σπίθας. Όλοι έχουμε ένα σκοπό σε αυτή τη ζωή, που λέγεται Αγάπη. Όμως η Αγάπη δεν πρέπει να επικεντρώνεται σε ένα μόνο άνθρωπο - είναι σκορπισμένη σε όλο τον κόσμο, περιμένοντας να την ανακαλύψουν. Ό,τι έγινε, έγινε. Ό,τι γίνει πρέπει να αναγνωριστεί. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ







Τίτλος: Ημερολόγιο Snoopy 2010

Το 2010 τα Peanuts, οι ήρωες που δημιούργησε το πενάκι του Charles Schulz, συμπληρώνουν 60 χρόνια ζωής. Ο Charlie Brown, ο Snoopy, ο Linus, η Lucy και όλοι οι χαρακτήρες των Peanuts σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα του χρόνου μ' αυτά τα υπέροχα ημερολόγια που περιέχουν αποφθέγμάτα και γνωμικά. Μοιράζονται μαζί σας τη σοφία, το μοναδικό τους χιούμορ και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τη ζωή. Διαλέξτε το εξώφυλλο που σας εκφράζει και απολαύστε τους ήρωες του Charles Schulz σε ξεκαρδιστικές στιγμές.




Τίτλος: Ημερολόγιο 2010: Τηθύος Άβατον
Συγγραφέας : Παπαδάκου, Σου


Μια καταπληκτική δουλειά με φωτογραφίες από το βυθό της Μεσσογείου.

Μοναδικό!




Τίτλος: Ημερολόγιο γένους θηλυκού 2010
Συγγραφέας : Καπλάνη, Σύσση

Στο φετινό μας "Ημερολόγιο Γένους Θηλυκού" κρυφοκοιτάζουμε τις ζωές μιας παρέας γυναικών. Γυναίκες της διπλανής πολυκατοικίας, των διπλανών αυτοκινήτων, των διπλανών γραφείων, ή εμείς οι ίδιες. Ό,τι κι αν λένε οι άλλοι, εμείς οι γυναίκες μεταξύ μας μπορούμε να τα πάμε μια χαρά. Να κάνουμε καλή παρέα, να μαθαίνουμε η μία από τις εμπειρίες και τα λάθη της άλλης, να βοηθάμε η μία την άλλη στα δύσκολα. Αντέχει μια γυναικοπαρέα στο χρόνο; Τι λες; Κυκλοφορεί, όπως κάθε χρονιά, σε δύο θαυμάσια πολύχρωμα και μοντέρνα εξώφυλλα.







Τίτλος: Ημερολόγιο ευτυχίας 2010
Συγγραφέας : Παντελή, Σμαρούλα

Το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί σε σχέση με την ευτυχία είναι να αναθέσουμε σε κάποιον άλλον να τη βρει για μας! Ανακαλύψτε τη δική σας ευτυχία με οδηγό αυτό το ημερολόγιο.




Τίτλος: Ημερολόγιο 2010: 365 ημέρες μαμά και μπαμπάς

Ένα εύχρηστο ημερολόγιο, με όμορφη εικονογράφηση, γεμάτο συμβουλές που βοηθούν τους γονείς να μεγαλώσουν ένα χαρούμενο παιδί, γεμάτο αυτοεκτίμηση. Στις σελίδες του οι γονείς θα ανακαλύψουν πληροφορίες και πιθανές απαντήσεις σε ερωτήματα που τους απασχολούν για τη σχέση τους, τα όρια, το διάβασμα, την τηλεόραση, την τιμωρία, την ανάπτυξη της πρωτοβουλίας, της δημιουργικότητας και της συναισθηματικής νοημοσύνης κ.ά. Το ημερολόγιο βασίζεται στο βιβλίο "Μεγαλώνοντας υγιή παιδιά", της Τζολίν Ρελκεπατρέιν (υπό έκδοση από τις εκδόσεις Μεταίχμιο), που είναι σύμβουλος γονέων και συγγραφέας.



Για επικοινωνία με το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος επισκεφτείτε το web site μας







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου