Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Αθανάσιος Κουστέλιος - Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων


Με τον συνδυασμό του Χρήστου Λάππα "Τρίκαλα - Συμπολιτεία"
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,








Οι μεγάλες αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης» θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού κράτους. Ταυτόχρονα όμως δημιουργούνται νέες και σύνθετες ανάγκες που απαιτούν λύσεις που να βασίζονται στη γνώση και στην ικανότητα.

 Στις 7 Νοεμβρίου:


• Δίνουμε νέες προοπτικές στο Δήμο Τρικκαίων!
• Επενδύουμε στη γνώση και στην ικανότητα!

•Επιλέγουμε νέους ανθρώπους με όραμα και όρεξη για δουλειά!

Για αυτούς τους λόγους θέτω τις δυνάμεις μου και τη γνώση μου στη διάθεσή σας στο Δήμο Τρικκαίων και ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας.




Αθανάσιος Κουστέλιος

Αν. Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Π.Θ.


Βιογραφικό 

Ο Αθανάσιος Κουστέλιος γεννήθηκε στη Δράμα το 1964 και είναι Αν. Καθηγητής Οργάνωσης-Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Παν. Θεσσαλίας στα Τρίκαλα.

Σπούδασε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ της Αγγλίας. Διδάσκει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. από το 1996 αντικείμενα που αφορούν στην Οργάνωση – Διοίκηση στον αθλητισμό, στην αναψυχή, στην εκπαίδευση και στον αθλητικό τουρισμό τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχει συγγράψει μεγάλο αριθμό επιστημονικών άρθρων σε διεθνή περιοδικά , έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε περισσότερα από 100 συνέδρια ενώ έχει αναπτύξει σημαντικές διεθνείς συνεργασίες.

Απέκτησε σημαντική διοικητική εμπειρία κατά την περίοδο 2004-2006 που διετέλεσε πρόεδρος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. αλλά και την περίοδο 2002-2004 ως πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού (Ελλ.Ε.Δ.Α).Από το 2006 έως σήμερα είναι διευθυντής του Εργαστηρίου «Οργάνωσης-Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής» του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Παν. Θεσσαλίας.

Από τα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη πολιτική και κοινωνική δράση. Είναι μέλος του Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του το 2004, ενώ από το 2009 είναι Αναπληρωτής Συντονιστής του Συμβουλίου Επιμόρφωσης του Ν. Τρικάλων.

Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Καραμπατζάκη, εκπαιδευτικό – ψυχολόγο και υπεύθυνη σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού στο ΚΕ.ΣΥ.Π του Ν. Τρικάλων και έχει δύο παιδιά τη Μαρία και το Δημήτρη, μαθητές του 9ου Δημ. Σχολείου Τρικάλων


http://www.koustelios.gr




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου