Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Περιοδειών συνέχεια για τον Χρ. Μιχαλάκη. Στη Φαρκαδόνα χθες


Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» θα επισκεφτεί Καλομοίρα, Ματονέρι και Αμπελοχώρι





Στη Φαρκαδόνα βρέθηκε χθες Σάββατο ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του ψηφοδελτίου ο κ. Μιχαλάκης περπάτησε στη λαϊκή αγορά και έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμό τρόπο από τους κατοίκους της περιοχής.

Τους μίλησε για το πρόγραμμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, «το οποίο είναι ρεαλιστικό και έρχεται να δώσει διεξόδους για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής».

Έκανε λόγο για την ανάγκη ολοκλήρωσης των μεγάλων έργων υποδομής στην περιοχή και κυρίως αυτού της Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας, έτσι ώστε οι μετακινήσεις να γίνουν ασφαλέστερες.



Σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου, το πρωί ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων, συνεχίζοντας τις περιοδείες του θα επισκεφτεί την Καλομοίρα, το Ματονέρι και το Αμπελοχώρι.


Επισκέψεις Χρήστου Μιχαλάκη σε Καλαμπάκα και Πύλη

Στην Πύλη και στην Καλαμπάκα βρέθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Συνοδεία των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του Συνδυασμού, του οποίου ηγείται ο κ. Κώστας Αγοραστός, περιόδευσε στις λαϊκές αγορές των δυο πόλεων και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους, αφουγκραζόμενος τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους.


Ο κ. Μιχαλάκης εξέθεσε τις βασικές προτεραιότητες του Συνδυασμού, εξηγώντας πως «έχουμε
 ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Θεσσαλία και την πορεία της στο μέλλον. Οι στόχοι και τα θέλω μας ταυτίζονται με τις προσδοκίες των Θεσσαλών πολιτών και είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε σκληρά για την επίτευξή τους».

Στάθηκε δε ιδιαίτερα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής ξεχωριστά και στο ότι «θα πρέπει να χαραχτεί μια ενιαία στρατηγική ανάπτυξης και προώθησης του τουριστικού προϊόντος, που θα βασίζεται στην σύνδεση του ορεινού όγκου του Νομού μας, με τις Ιερές Μονές των Μετεώρων».

Ο κ. Μιχαλάκης μίλησε για ρεαλιστικό πρόγραμμα το οποίο έχει καταθέσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, σημειώνοντας πως «έτσι θα μπορέσουμε να πορευτούμε με αισιοδοξία και σιγουριά στα επόμενα χρόνια».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου