Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ξανά στην ψηφοφορία του ΣΚΑΪ «I LOVE GR» τα Μετέωρα


Όλοι ψηφίζουμε Μετέωρα για να αναδειχθούν ως δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός των Ελλήνων



Για ακόμη μια φορά τα Μετέωρα βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς είναι ξανά μια από τις υποψήφιες περιοχές, στη διαδικασία ανάδειξης του δημοφιλέστερου προορισμού των Ελλήνων. Στην ψηφοφορία συμμετέχουν ακόμη η Μονεμβασιά, οι Παξοί και η Λευκάδα.

Οι συμπολίτες αλλά και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δώσει την ψήφο του στην πανέμορφη αυτή περιοχή του νομού μας, θα μπορεί να το κάνει μέχρι και την Πέμπτη 3 Ιουνίου στις 9 π.μ., ενώ η περιοχή μας είχε τεθεί εκ νέου σε ψηφοφορία την περασμένη Πέμπτη 27 Μαίου, στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «I LOVE GR»

Τρόποι ψηφοφορίας

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, SMS και μέσω της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ www.ilovegr.gr

Τηλεφωνικός αριθμός ψηφοφορίας: 90 11 900 801 (έως 5 ψήφους) όπου ο τηλεθεατής μπορεί να καλεί από σταθερό ή κινητό και ακολουθώντας τις οδηγίες του ηχητικού μηνύματος να επιλέγει το αγαπημένο του μέρος.

(Χρέωση NPH S.A. από σταθερό 1,45€/λεπτό και από κινητό 1,55€/λεπτό,συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Αριθμός SMS ψηφοφορίας: Αποστολή SMS στο 54660, γράφοντας Η (κενό) και τον αριθμό 1 που αντιστοιχεί στα Μετέωρα.

Εφόσον επιτευχθεί ο στόχος της ανάδειξης των Μετεώρων ως δημοφιλέστερου προορισμού καθίσταται σαφές ότι θα δοθεί μια νέα δυναμική στο κεφάλαιο τουρισμός για την ευρύτερη περιοχή, ενώ από την πλευρά της και η δημοτική αρχή του Δήμου Καλαμπάκας απευθύνει έκκληση σε όλους τους δημότες αλλά και πολίτες του νομού να συμβάλλουν με την ψήφο τους στην ανάδειξη της περιοχής ως δημοφιλέστερου τουριστικού προορισμού, ωφελώντας όχι μόνο την Καλαμπάκα, αλλά και ολόκληρο το νομό.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου