Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Παρέμεινε στον προεδρικό θώκο των Μετεώρων Καλαμπάκας ο Γιάννης Μπουτίνας

Με τον Γιάννη Μπουτίνα στο τιμόνι συνεχίζει το Αθλητικό Σωματείο Μετέωρα το μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησε με σκοπό τις γερές βάσεις και τις ανάλογες υποδομές για τον αθλητισμό στην Καλαμπάκα και την περιοχή.



Το μήνυμα στήριξης ξεκάθαρο προς το πρόσωπο του κ. Γιάννη Μπουτίνα και τον υπολοίπων μελών της Διοίκησης από τα μέλη και του φίλους του Α.Σ Μετέωρα που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση της Τρίτης 1η Ιουνίου.

Στην Γενική Συνέλευση αναφέρθηκαν οι προβληματισμοί και οι θέσεις των μελών που δεν ήταν άλλοι από το μπάτζετ που έχει ανεβεί αρκετά μιας και στο Αθλητικό Σωματείο Μετέωρα υπάρχουν τεράστιες αθλητικές υποδομές, με τμήματα ποδοσφαίρου ( Ακαδημία, Γυναικεία ομάδα ), Βόλεϊ, Μπάσκετ και δεύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας στην Β' κατηγορία προκειμένου οι νεαροί παίχτες της Ακαδημίας να προετοιμάζονται ανάλογα για την μεγαλύτερη ομάδα.

Έντονη ήταν η επιθυμία όλων όσων τοποθετήθηκαν να δοθεί βάρος στους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας και από την νέα αγωνιστική περίοδο, η ομάδα να έχει αρκετούς από αυτούς για να υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία αλλά και να "σηκώνουν το βάρος" της φανέλας. Η νέα Διοίκηση σ' αυτό το σημείο έκανε ιδιαίτερη αναφορά καθώς όντως στα σχέδια της είναι η απόκτηση παιχτών από την Καλαμπάκα και την περιοχή που θα συμπληρώνουν το ρόστερ της ομάδας.

Αφού έγιναν οι τοποθετήσεις των μελών, ο κ. Γιάννης Μπουτίνας πήρε τον λόγο και ανέφερε τις κινήσεις και σκέψεις της νέας Διοίκησης για όλα τα τμήματα που υπάγονται στο Α. Σ Μετέωρα ενώ παρουσιάστηκαν μπροστά σε όλους οι άνθρωποι του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που είναι αρκετά ανανεωμένο με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά.

Τέλος ο κ. Γιάννης Μπουτίνας ζήτησε την στήριξη όλων των μελών του Α.Σ Μετέωρα στο δύσκολο έργο της νέας Διοίκησης. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συνελεύσεις των αρμοδίων ανά τμήμα για τις περαιτέρω κινήσεις.

Στην Γενική Συνέλευση έδωσαν το παρών οι Δήμαρχοι Καλαμπάκας, Καστανιάς και Χασίων κ.κ Βύρωνας Μπουτίνας, Κώστας Τόλης, Κώστας Κωστούλας, αντίστοιχα καθώς δημοτικοί σύμβουλοι και άνθρωποι του ποδοσφαίρου από την περιοχή μας.

kalabakacity.gr



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου