Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Μαθητική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου στα Τρίκαλα χθες


Την περασμένη Πέμπτη 3/6/2010 πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων οι μαθητικές επιδείξεις του Δημοτικού Ωδείου .




Την εκδήλωση χαιρέτησε η Διευθύντρια του Δ.Ω.Τ. κ . Λώρα Μάτη , κάνοντας αναφορά στην πολύχρονη και δημιουργική πορεία του Δ.Ω.Τ. , συγχάρηκε τους καθηγητές για το άρτιο εκπαιδευτικό τους έργο καθώς επίσης ευχαρίστησε τους γονείς που επέλεξαν το Δημοτικό Ωδείο για τις μουσικές σπουδές των παιδιών τους .
Οι σπουδαστές με επιτυχία παρουσίασαν το μουσικό τους πρόγραμμα και ενθουσίασαν το κοινό ερμηνεύοντας έργα για πιάνο και βιολί , πιάνο και φλάουτο , έργα διασκευασμένα για την μικρή ορχήστρα του ΔΩΤ και γνωστές άριες που ερμήνευσαν μαθήτριες της μονωδίας .
Συμμετείχαν σπουδαστές των τάξεων πιάνου από τα τμήματα των καθηγητών : Δαφνης Μπίζιου , Βίλλης Κακιοπούλου , Βιργινίας Πουλιάνα , σπουδαστές από το τμήμα κιθάρας του Σπύρου Τσιώλη , της τάξης μονωδίας της Ιόλης Σκούρτη , της τάξης φλάουτου της Χριστίνας Αλεξανδρή και της τάξης βιολιού του Γιάννη Βαϊτση , ο οποίος άλλωστε είχε και την επιμέλεια της μικρής ορχήστρας του Ωδείου .

Στο πιάνο συνόδευσαν οι καθηγητές Ανδρέας Τσέγας , Βιργινία Πουλιάνα και στο ηλεκτρικό Basso ο Κώστας Λάμπας .

Επειδή ο αριθμός των σπουδαστών του Δ.Ω.Τ. είναι μεγάλος , θα πραγματοποιηθούν στη συνέχεια και οι υπόλοιπες μαθητικές επιδείξεις στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου στις ημερομηνίες : Τετάρτη 9/6/2010 , Πέμπτη 10/6/2010 , Παρασκευή 11/6/2010 και Τετάρτη 16/6/2010 και από 22 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι ετήσιες και πτυχιακές εξετάσεις του ΔΩΤ .




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου