Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Γκάλοπ της Ρηγίλλης φέρνει τον Κώστα Αγοραστό υποψήφιο για την περιφέρεια Θεσσαλίας



Στην συγκεκριμένη μέτρηση δεν συμπεριελήφθη το όνομα του νομάρχη Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη, καθώς ο ίδιος διαμήνυσε οριστικά ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί στην αιρετή Περιφέρεια.



Στο Λαρισαίο πρώην βουλευτή κ. Κώστα Αγοραστό καταλήγει η Ρηγίλλης για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο πρώην βουλευτής και πρώτος επιλαχών στις τελευταίες εθνικές εκλογές φέρεται να έχει προβάδισμα έναντι των άλλων «γαλάζιων» μνηστήρων για την υποψηφιότητα του αιρετού Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σε σφυγμομέτρηση που διεξήγαγε το κόμμα της ΝΔ.

Πρόκριμα σε Αγοραστό για την περιφέρεια φέρεται να έχει προβάδισμα έναντι των άλλων «γαλάζιων» μνηστήρων για την υποψηφιότητα του αιρετού Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σε σφυγμομέτρηση που διεξήγαγε το κόμμα της ΝΔ.

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η τελευταία δημοσκόπηση της Ρηγίλλης που έγινε και στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας και έδειξε προβάδισμα του πρώην βουλευτή έναντι όλων των άλλων «συνυποψηφίων» του αλλά και πρόκριμα έναντι των υπολοίπων συνδυασμών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα και συνάντηση του πρώην βουλευτή με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Εάν επαληθευτεί η πληροφορία θα έχουμε ολική επαναφορά για τον Κ. Αγοραστό στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και αναδιάταξη στο γαλάζιο σκηνικό της περιοχής Θεσσαλίας...

kosmoslarissa



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου