Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Σε μπαράζ παραμονής με Απόλλωνα Λάρισας το Καστράκι - Ισοπαλία Μετεώρων με Βελούχι

Το Καστράκι πήρε βαθμό στην Ελασσόνα με 1-1 αλλά θα πάει σε μπαράζ με τον Απόλλωνα Λάρισας και θα διεκδίκησει εκεί την παραμονή του



Το Καστράκι πήρε βαθμό στην Ελασσόνα σε 1-1 αλλά θα πάει σε μπαράζ με τον Απόλλωνα Λάρισας και θα διεκδίκησει εκεί την παραμονή του, αφού ισοβάθμησε με την ομάδα της Λάρισας στην επισφαλή θέση του ομίλου και δεδομένης της ισοβαθμίας στοςυ μεταξύ τους αγώνες θα λυθούν διαφορές σε αγώνα ειδικής κατάταξης.

Το μπαράζ προέκυψε μετά την ισοπαλία του Βράχου στην Ελασσόνα κόντρα στην τοπική ομάδα με 1-1 και την νίκη του Απόλλωνα Λάρισας μέσα στην Νέα Αγχίαλο με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 35 βαθμούς.



To ματς άρχισε να τρέχει από 3ο λεπτό όταν σε Σέντρα του Τιούτιου από δεξιά, , ο Αναστασιάδη,ς πήρε κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ .

Στο 14΄ Δυνατό σουτ του Παπαστεριάδη ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Νούσια. Και…Στο 31΄ ήρθε το γκολ από τους γηπεδούχους . Σε Σέντρα του Νάνου από δεξιά πετάχτηκε ο Ταχτιντής και με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τους Ελασσονίτες.

Ο Εθνικός απείλησε στο 64΄ σε προσπάθεια του Μόκα από αριστερά, που σουτάρει δυνατά, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας Νούσιας.

Στο 75΄ ήρθε επίτέλους η ισοφάριση από τους παίκτες του Βράχου. Ο διαιτητής κ. Αγγελάκης καταλόγισε έμμεσο φάουλ εις βάρος της Ελασσόνας. Το έμμεσο εκτελεσε έξυπνα ο Παπαστεριάδης, κι έγραψε το 1-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Εθνικός πήγε να αρπάξει τη νίκη στο 81΄ όταν σε Ευθύβολο δυνατό μακρινό σουτ του νεοεισελθόντα Ντούβλη , ο τερματοφύλακας Νούσιας, έσωσε την εστία του από δεύτερη παραβίαση.

Στο 91΄ πάλι ο Ντούβλης από καλή θέση δοκίμασε το πόδι του αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ελασσόνας πέφτει και μπλοκάρει τη μπάλα, με διπλή προσπάθεια.


ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Αλεξούλης): Νούσιας, Γεωργούλας, Αρσένης(65΄ Κοντοδήμος), Τιούτιος(82΄ Μολλάς), Φλώρος, Χάμος, Νάνος, Παγκαρλιώτας, Ταχτιντής, Τζιόλας(76΄ Πούτας), Αναστασιάδης.

ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ(Ράντζας): Παπασωτηρίου, Αναστασίου, Καραμήτσιος(57΄ Παπακωνσταντίνου), Ράντζας(57΄ Ντούβλης), Σκρέκας Αθαν., Σκρέκας Γ., Μόκας, Κόκκινος, Μανούκας, Παπαστεριάδης, Γκαγκαστάθης.


Ισοπαλία Μετεώρων με Βελούχι


Τα Μετέωρα δεν χα΄ρίστηκαν στον ΑΠΟΚ και παρ' ότι δεν τον κέρδισαν , (1-1) τον έριξαν κατηγορία.


Στο 8 ο Κρασσάς έγραψε το 0-1 για την ομάδα του Καρπενησίου, στο 85 τα Μετέωρα είχαν δοκάρι με τον Καραίσκο και τελικά πέτυχαν την ισοφάριση στο 92 με γκολ που σημείωσε ο Κεχαγιάς μετά από φάση διαρκείας.

Το ματς ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα των Μετέωρων Μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κρασσιάς των φιλοξενούμενων εκτέλεσε φάουλ, αιφνιδίασε τον Κουτλή κι έγραψε το 0-1 για τον ΑΠΟΚ

Μετά το 0-1 τα Μετέωρα ανέβασαν την απόδοσή τους πίεσαν τους Ευρυτάνες στο μισό γήπεδο και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών τόσο στο α΄ όσο και στο β’ ημίχρονο του αγώνα όπου χάθηκαν μάλιστα κλασικές φάσεις για γκολ.



Στις κυριότερες από αυτές ο Χαιταλής στο 46 πήγε για την ισοφάριση αλλά στο σουτ που έπιασε κόντραρε η μπάλα κι άλλαξε πορεία, στο 60 ο Καραισκος έπιασε δυνατό μονοκόματο αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει το τερματοφύλακα του ΑΠΟΚ, ενώ στο 64’ χάθηκε μια σπάνια διπλή ευκαιρία. Σε πρώτο χρόνο ο Τσιούκας πήρε κάθετη μπαλιά από τον Χαιταλή μπήκε από πλάγια στην αντίπαλη περιοχή είχε τετ-α-τετ που δεν αξιοποίησε ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο κεχαγιάς πήρε το ριμπάουντ αλλά δεν βρήκε τον στόχο.

Από το 64 και μετά τα Μετέωρα έπαιζαν τον ΑΠΟΚ σε μισό γήπεδο έχασαν 3 ακόμα κλασικές ευκαιρίες για την ισοφάριση ενώ στο 85 στάθηκαν άτυχα αφού σε σουτ του Καραισκου η μπάλα αντί για τα δίχτυα τράνταξε το δοκάρι. Με αυτά και μ’ αυτά το ματς έγινε θρίλερ και πάλι καλά που ήρθε η λύτρωση της ισοφάρισης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Τότε σε φάση διαρκείας στην περιοχή του ΑΠΟΚ ο Κεχαγιάς έγινε κάτοχος της μπάλας βρήκε χώρο για το σουτ, το επιχείρησε και διαμόρφωσε έτσι το τελικό 1-1, σκορ με το οποίο το Βελούχι αποχαιρετά την κατηγορία

Την αναμέτρηση διηυθυνε ο κ. Ίσσαρης με βοηθούς τους Κυφό και Ατματσίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Παπανικολάου, Ζαχαράκης (56' Ε. Τσιούκας), Πράπας, Ανδρέου,Σκόνδρας, Καραΐσκος, Κεχαγιάς, Σίμος (68' Αγγελάκης), Γκαρνάρας,Χαϊταλής, Φέκας.

ΒΕΛΟΥΧΙ: Ευαγγελόπουλος, Κ. Κουτσουπιάς, Συγκελόπουλος, Κρασιάς,Κατσάνος, Γενιτσαρόπουλος, Βλάχος, Ράικος (59' Ρουμελιώτης, 90'Παπαδόπουλος), Τσιλιμέκης, Ζαραβέλης, Σκαρλάτος (79' Πασσάς).


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου