Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς η Γενική Έθεση Τρικάλων

Εντυπωσιακά μεγάλη είναι η συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου από τα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας στην "ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ EXPO 2010" η οποία ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 3 Ιουνίου.


Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στο νέο "Εκθεσιακό Κέντρο Τρικάλων" το οποίο δημιουργήθηκε στο 7ο χιλιόμετρο Τρικάλων-Καλαμπάκας, σε κομβικό σημείο ανάμεσα στις δυο μεγαλύτερες πόλεις του Νομού μας, με φόντο τα Μετέωρα, το σήμα κατατεθέν της περιοχής μας.

Το "Εκθεσιακό Κέντρο" (πρώην εργοστάσιο "Κλωτσοτήρα") διαμορφώθηκε έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί στην πλήρη ανάπτυξή του, σε έκταση μεγαλύτερη των 40 στρεμμάτων μεγάλα επιχειρηματικά γεγονότα και συναντήσεις με πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον. Όμοιός του χώρος δεν υπάρχει σε επίπεδο Θεσσαλίας και αυτό δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου.


Στην φετινή Γενική Έκθεση Τρικάλων θα προβληθούν εταιρίες απ' όλους τους κλάδους, ενώ πολύ μεγάλη είναι η συμμετοχή από Νομαρχίες, Δήμους και Επιμελητήρια όλης της χώρας.

Φιλοδοξία της xenagos ΕΠΕ η οποία διοργανώνει την Έκθεση είναι να καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά γεγονότα στη χώρα μας και να δώσει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να προβάλουν προϊόντα και υπηρεσίες.Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου