Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Η συνέντευξη τύπου του 3ου Πανελλήνιου τουρνουά παιδικής πάλης που θα γίνει σήμερα στην πόλη μας

Μια διοργάνωση που έχει μεταρταπεί σε θεσμό για το άθλημα της πάλης θα διεξαχτεί σήμερα στο Δημοτικό Κλειστό των Τρικάλων. Μιλάμε για το 3ο Πανελλήνιο τουρνουά παιδικής πάλης για το οποίο σήμερα το μεσημέρι, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου.



Το πάνελ κάθισαν ο υπεύθυνος του ΑΠΣ Τρίκαλα Νίκος Τσιακάρας, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Σιούτας, εκ μέρους του εργοστασίου ΤΡΙΚΚΗ ο κ. Θανάσης Καλεσιάκης και εκ μέρους της Ευρωεπενδυτικής ο κ. Χάρης Σιαματάς.


Ο υπέυθυνος του ΑΠΣ Τρίκαλα, Νίκος Τσιακάρας έδωσε το σύνθημα τονίζοντας τη μεγάλη ανάγκη
Η προσπάθειά μας αυτή ήταν μεγάλη και δύσκολη λόγω και της οικονομικής κατάστασης. Παρ’ όλα αυτά είμαστε μέσα στις προσδοκίες.

Η πάλη και η άθληση δεν είναι για τα παιδιά μόνο ένας τρόπος εξάσκησης και ανάπτυξης των σωματικών τους ικανοτήτων αλλά και μία ευκαιρία για να δημιουργήσουν καινούριους φίλους, να κοινωνικοποιηθούν, να ψυχαγωγηθούν και να βελτιώσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Το γεγονός ότι επιλέγουμε να κάνουμε αγώνες μικρών παιδιών έχει τη σημασία του. Στόχος μας είναι υτά και μόνο αυτά. Θέλομε τα παιδιά να είναι σε καλά χέρια, να τα κάνουμε ενεργουν πολίτες και όχι παθητικούς θεατές.

Η κοινωνική διείσδυση είναι ένα θέμα για εμάς. Ο μέσος όρος ηλικίας εισόδου στα ναρκωτικά έχει πέσει 13,4. Ο κίνδυνος είναι δίπλα μας, είναι έξω από την πόρτα μας. Είναι απαραίτητο τα παιδιά μας να τα κάνουμε ενεργούς αθλητές. Δεν είναι αυτοσκοπός μας τα Ολυμπιακά μετάλλια που έχει η πάλη».

Στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απέυθυνε ο κ. Καλεσιάκης που τόνισε: Η βιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ στηρίζει ένα ακόμη αθλητικό γεγονός το οποίο διεξάγεται στην περιοχή μας. Το γεγονός ότι αγωνίζονται παιδιά… εντείνει το ενδιαφέρον μας καθώς η προσοχή μας είναι δεδομένη σε αυτή τη ευαίσθητη ηλικία».

Από τη πλευρά του ο κ. Σιαματάς είπε: Η Ευρωεπενδυτική συμβάλει για 2η φορά σε αυτό το γεγονός. Έχουμε δει την δουλειά του Νίκου Τσιακάρα πάνω στα νεα παιδιά και θέλουμε να τους συγχαρούμε για την φιλοσοφία ζωής που προσπάθεια να τους εμφυσήσει.

Δε θα λείψουν οι Ολυμπιονίκες

Αρκετά μεγάλα ονόματα του χώρου της πάλης θα δώσουν το παρόν στο τουρνουά με κυριότερο τον 2 φορές Ολυμπιονίκης και πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης, Πέτρο Γαλακτόπουλο ο οποίος και θα βραβευτεί.

Το πρόγραμμα
08:00 - 09:15 - Άφιξη ομάδων - Διαπίστευση
09:30 - 09:45 - Τεχνική σύσκεψη προπονητών και διαιτητών
10:00 - 12:30 - 1ος και 2ος γύρος αγώνων μαθητών Α', Β' και Γ' τάξης δημοτικού σχολείου
12:30 - 13:00 - Τελετή έναρξης αγώνων
13:00 - 14:00 - Απονομές - Διάλειμμα
14:00 - 17:00 - 1ος και 2ος γύρος αγώνων μαθητών Δ', Ε' και ΣΤ' τάξης δημοτικού σχολείου
17:00 - 18:00 - Απονομές

Λήξη αγώνων - Αποχώρηση ομάδων

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου