Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Γιορτή της Πάλης στα Τρίκαλα

Βράβευση Γαλακτόπουλου - Πάνω από 250 παιδιά αγόρια και κορίτσια δημοτικών σχολείων, έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό δυναμικό ενθουσιώδες «παρών» στην μεγάλη σύναξη του ΑΠΣΤ.Πάνω από 250 παιδιά αγόρια και κορίτσια δημοτικών σχολείων, έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό δυναμικό ενθουσιώδες και χαρωπό «παρών» στην 3η Αθλητική παλαιστική συνάντηση του ΑΠΣΤ. Έδωσαν τις μάχες τους μέσα στα Ταπί αποκόμισαν εμπειρίες, έμαθαν καινούριες λαβές τρίφτηκαν πάλεψαν αλλά πάνω από όλα γνώρισαν και νέους φίλους


Αξίζει να αναφέρουμε πως τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο Πέτρος Γαλακτόπουλος, βετεράνος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης και σημερινός πρόεδρος της ΕΟΦΠ που εμφανίστηκε στο Γυμναστήριο μαζί με τον Καρδιτσιώτη Πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη Κώστα Θάνο
Τον Πέτρο Γαλακτόπουλο τίμησε για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα το ΔΣ του ΑΠΣΤ σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε στο περιθώριο της έναρξης των αγώνων.


Την απονομή στον πρόεδρο της ΕΟΦΠ έκανε η αντιδήμαρχος Τρικκαίων κυρία Ελένη Αργυροπούλου-Καλλιάρα.


Οι άνθρωποι του ΑΠΣΤ έκαναν κατάθεση ψυχής για να πάνε όλα στην εντέλεια. Παρά το τρέξιμο ο Νίκος Τσιακάρας έδωσε το στίγμα: “Είμαστε χαρούμενοι που για 3η χρονιά όλη η παλαιστική Ελλάδα ήρθε στα Τρίκαλα και απολαμβάνει το άθλημα.


Ασφαλώς θέλουμε να το κάνουμε θεσμό, ενώ το στοίχημά μας είναι τα νέα παιδιά. Αξίζουν κάθε στήριξης και από την στιγμή που τα δώσουμε την αγάπη μας και την στήριξη σε όλους τους τομείς θα βρουν τον δρόμο τους”.
Βράβευση Γαλακτόπουλου από ΑΠΣ Τρικάλων


Τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης και Ολυμπιονίκη της Ελληνορωμαικής Π Γαλακτόπουλο τίμησε ο ΑΠΣΤ στο περιθώριο του 3ου Παιδικού τουρνουά. Διαβάστε τις δηλώσεις τουΤον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης και Ολυμπιονίκη της Ελληνορωμαικής Π Γαλακτόπουλο τίμησε ο ΑΠΣΤ στο περιθώριο του 3ου Παιδικού τουρνουά

Πάνω από 250 παιδιά αγόρια και κορίτσια δημοτικών σχολείων, έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό δυναμικό «παρών» στην μεγάλη σύναξη του ΑΠΣΤ.

Έδωσαν τις μάχες τους μέσα στα Ταπί αποκόμισαν εμπειρίες, έμαθαν καινούριες λαβές τρίφτηκαν πάλεψαν αλλά πάνω από όλα γνώρισαν και νέους φίλουςΕπίσημοι προσκεκλημένοι στην Παλαιστική Σύναξη του ΑΠΣ ήταν όπως προαναφέραμε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος και ο Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος.

Ο Ν Τσιακάρας έκανε μια ξεχωριστή αναφορά για την παρουσία αυτών των σπουδαίων βετεράνων πια αθλητών της Πάλης (μας χάρισαν μεγάλες χαρές κι έφεραν διακρίσεις από παγκόσμια και Ολυμπιαδες είπε χαρακτηριστικά) και προς επίρρωση αυτής της αναγνώρισης κάλεσε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πέτρο Γαλακτόπουλο να παραλάβει την τιμητική πλακέτα που του απένειμε ο Σύλλογος δια της αντιδημάρχου Τρικκαίων κυρίας Ελένης Αργυροπουλου-Καλλιάρα.

«Βλέποντας αυτά τα μικρά παιδιά με την μοναδική τους ζωντάνια να δίνουν τη μάχη στα Ταπί, σίγουρα έρχονται στο μυαλό μας και οι δικές μας παιδικές αναμνήσεις, έστω κι αν αυτές ήταν σε πολύ πιο δύσκολα χρόνια.

Είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος γιατί βλέπω ότι στην Περιφέρεια και κυρίως σε μια πόλη που αγκάλιασε το άθλημα της Πάλης κι έβγαλε σπουδαίους αθλητές, γίνεται δουλειά και έτσι μπορεί να υπάρξει συνέχεια» ανέφερε στις δηλώσεις του προς τον «δ» ο Π Γαλακτόπουλος.

Ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα όταν κλήθηκε να παραλάβει την πλακέτα του ΑΠΣΤ έσπευσε να τονίσει με νόημα πως:«Τελικά τα παιδιά τα καταφέρνουν πάντα πολύ καλά. Εμείς οι μεγάλοι είμαστε το … πρόβλημα και μερικές φορές χαλάμε την εικόνα».

Η ατάκα του βετεράνου Ολυμπιονίκη προφανώς αφορούσε και φωτογράφιζε (με το ανάλογο «κάλυμμα» βεβαίως) όλα τα δυσάρεστα συμβάντα που οδήγησαν το παραδοσιακό Αθλημα των Ελλήνων Ολυμπιονικών σε αγωνιστικό μαρασμό.

sportrikala.gr

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου