Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

AΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΣΚΥΛΟΔΗΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ Π.Α.Σ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Μ.Τ.Β



5η Η ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - 9η Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ



Το σαββατοκύριακο 18-19-07-2009 διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Μ.Τ.Β στον ορεινό όγκο Λακωνίας όπου η ομάδα του Π.Α.Σ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ συμμετείχε σε όλες τις κατηγορίες, με τους Σκυλοδήμο Παναγιώτη, Μπαταλογιάννη Χρήστο, Παπανίκου Γιώτα, Πολύμερο Στέφανο, Παπούλια Γρηγόρη, Χαχάμη Γιώργο και Σταυροπούλου βασιλίνα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 18/9/09 στο χωριό Βέροια Λακωνίας διεξήχθησαν οι αγώνες στην κατηγορία των γυναικών, παίδων και κορασίδων, σε μια δύσκολη, αλλά πολλή όμορφη διαδρομή μέσα σε δύσβατα μονοπάτια και δασικούς δρόμους, η Σταυροπούλου βασιλίνα μετά από τρεις διαδοχικές πτώσεις στα μονοπάτια κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία των κορασίδων.

Στην κατηγορία γυναικών η Παπανίκου Γιώτα, ενώ είχε πολλές δυνάμεις κατέλαβε την 9η θέση, και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με τους αγώνες θα βρεθεί σε υψηλότερες θέσεις. Στην κατηγορία παίδων ο Πολύμερος Στέφανος, κατέλαβε την 18η θέση, ο Παπούλιας Γρήγορης μετά από λάστιχο που είχε και ενώ βρισκόταν στην 6η θέση αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα, και ο Χαχάμης Γιώργος μετά από πτώση (έπεσε και χτύπησε πάνω σε πέτρα), ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό. Την Κυριακή 19/7/09 ο Μπαταλογιάννης Χρήστος στην κατηγορία ανδρών μετά από έναν πολύ γρήγορο αγώνα κατέλαβε την 18η θέση. Τέλος στην κατηγορία masters ο Σκυλοδήμος

Παναγιώτης κατέλαβε την πρώτη θέση το χρυσό μετάλλιο και την φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος για το 2009 στο Μ.Τ.Β.


Το Δ.Σ του Π.Α.Σ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς μας Καρτσιούκας, Ποδηλατούπολη, οπτικά Βενδίστας, ΚΥΘΕΡ, Κωτούλας bross, Πετράνης, και Σακοράφας, για την οικονομική βοήθεια που προσφέρουν στον σύλλογο.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου