Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΠΕΥΚΗΣ


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ



Τις Παιδικές Εξοχές Πεύκης την ευθύνη λειτουργίας των οποίων έχει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων, επισκέφθηκε την Τετάρτη 29-7-2009, ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, συνοδευόμενος από τον αντινομάρχη κ. Νίκο Σακκά και τον Διευθυντή της Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας της Ν.Α. Τρικάλων κ. Κανάτα.



Η επίσκεψη του Νομάρχη έγινε με αφορμή της λειτουργίας του δευτέρου τμήματος των κατασκηνώσεων και αφορά μόνο αγόρια.

Στις κατασκηνώσεις συμμετέχουν στην δεύτερη περίοδο 87 αγόρια, ενώ η κατασκηνωτική περίοδος ολοκληρώνεται την 1η Αυγούστου.







Οι Παιδικές Κατασκηνώσεις στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πεύκης του Δήμου Μαλακασίου που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι δωρεάν, λειτουργούν φέτος για πρώτη φορά με τη μορφή των οικίσκων και όχι των σκηνών όπως τις προηγούμενες χρονιές και εγγυώνται την ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια των μικρών κατασκηνωτών και μπορούν να φιλοξενήσουν 192 άτομα.









Ο Νομάρχης Τρικάλων εισερχόμενος στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων έτυχε θερμής υποδοχής από τα παιδιά που συμμετέχουν αυτό το χρονικό διάστημα στην κατασκήνωση, από το προσωπικό και τους γονείς των παιδιών.








Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη και τον αντινομάρχη κ. Σακκά, ενώ την όλη εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας της Ν.Α. Τρικάλων κ. Κανάτας, ο οποίος τόνισε ότι η φετινή κατασκηνωτική περίοδος ολοκληρώνεται με επιτυχία και οι κατασκηνώσεις λειτούργησαν κατά άψογο τρόπο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Νομάρχης κ. Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Αισθανόμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε σήμερα κοντά σας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που εμπιστευτήκατε εμάς για να κάνετε την κατασκηνωτική σας περίοδο, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε το καλύτερο για να είναι η διαβίωσή σας η καλύτερη δυνατή, έχουμε τα περιθώρια να βελτιωθούμε και του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι.





Θέλουμε να σας καλέσουμε να είσαστε οι πρεσβευτές της δημόσιας κατασκήνωσης, της δωρεάν κατασκήνωσης που προσφέρει τα πάντα χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ ο γονιός σας.

Για αυτήν την κατασκήνωση εργάστηκαν πάρα πολλοί, εξασφαλίσαμε πολλά χρήματα πάνω από 2,5 εκ. ευρώ κόστισαν αυτές οι κατασκηνώσεις και εξασφαλίσαμε και τα χρήματα για τη λειτουργία της κατασκήνωσης, την αμοιβή του προσωπικού, την τροφοδοσία και όλες τις λειτουργικές ανάγκες».

Από την πλευρά του ο αντινομάρχης Τρικάλων κ. Σακκάς τόνισε:


«Οι κατασκηνώσεις αυτές είναι κατασκηνώσεις πρότυπο, είναι κατασκηνώσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ιδιωτικές. Είστε τυχεροί που είστε οι πρώτοι που ήρθατε σε αυτές τις κατασκηνώσεις, είστε τυχεροί που ο κ. Διευθυντής ήτανε μέρα παρά μέρα εδώ, το προσωπικό στάθηκε δίπλα σας και όλα αυτά έγιναν διότι ο κ. Νομάρχης το έβαλε σαν στοίχημα ότι οι κατασκηνώσεις φέτος έπρεπε να λειτουργήσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Αυτό που θέλω από εσάς να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, ώστε του χρόνου να λειτουργήσουμε ακόμη πιο καλά».

Η μικρή αυτή γιορτή ολοκληρώθηκε με τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς από τους συμμετέχοντες στη κατασκήνωση, αλλά και από έναν αγώνα μπάσκετ.













Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου