Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Σ.Ο.Χ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ


ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ 70η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟ 2010 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ 69η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 2.480m.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ .
ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ , Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ.Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 1500 ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ .


ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ VIDEO, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ, ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ.

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑΚΙΑ.

ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ. ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ . ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ, ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΡΩΑ . ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ , ΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΑΧΕΡΟΝΤΑΤΗΛ. 24310-55459-6944332177

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου