Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Νέα συνεδρίαση για το παζάρι των Τρικάλων σήμερα


Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων, σήμερα στις 11 το πρωί στις Καρυές Τρικάλων  για θέματα της επικείμενης ετήσιας εμποροπανήγυρης και κυρίως για  τη δημοπρασία του Λούνα Παρκ καθώς η προηγούμενη είχε καταστεί άκαρπη




(φωτο από την προηγούμενη)

Αναλυτικά τα θέματα της συνεδρίασης είναι

1.    Ψήφιση πίστωσης και δέσμευση ποσού για δαπάνες προμηθειών και εργασιών Τοπικών Κοινοτήτων.

2.    Ψήφιση πίστωσης και δέσμευση ποσού 12.400 ευρώ και 15.900 ευρώ για την πληρωμή 1ου και 2ου λογαριασμού αντίστοιχα του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων νέων και υφιστάμενων πολεοδομικών ενοτήτων (πλατεία Βουβής)».

3.    Ψήφιση πίστωσης και δέσμευση ποσού 4.647,83 ευρώ για επιστροφές εγγυήσεων βάσει αποφάσεων Δ.Σ. και ποσού 9.700 ευρώ για επιστροφές ποσών ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα βάσει αποφάσεων Δ.Σ.

4.    Οικονομική Ενίσχυση Συλλόγων.

5.    Εισήγηση για επιβολή τέλους κατάληψης Δημοσίων χώρων στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

6.    Εξέταση αίτησης ΣΜΕΘ ΟΛΥΜΠΟΣ για μείωση τιμής εκκίνησης των χώρων που προορίζονται για εμπορικές δραστηριότητες στην εμποροπανήγυρη.

7.    Έγκριση πρακτικών επαναληπτικής δημοπρασίας για την ενοικίαση χώρου που προορίζεται για τοποθέτηση μέσων ψυχαγωγίας (λούνα παρκ) στην ετήσια εμποροπανήγυρη.

8.    Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την ενοικίαση του δικαιώματος κατασκευής παραγκών και παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην ετήσια εμποροπανήγυρη.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου