Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Χειροκροτήστε τους... Άξιοι, άξιοι... Εύγε, εύγε...


- Τα μεγάλα έργα της δημοτικής αρχής χρειάζονται και ΑΝΑΛΟΓΗ προβολή...
- Φωτογραφήθηκαν κιόλας πανάθεμά τους και κάνουν "φατσιμάρε" στην επίσημη αγαπημένη του δήμου...








Το... έργο:


Αποφασίστηκε η μετακίνηση δυο περιπτέρων


Συνεχίζει το έργο της η Επιτροπή Περιπτέρων του Δήμου Τρικκαίων βάσει των διατάξεων του Νόμου του Καλλικράτη που ως γνωστό μεταβίβασε στους νέους Δήμους τις αρμοδιότητες χορήγησης και ανανέωσης των αδειών λειτουργίας των περιπτέρων.

Έτσι χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε μια ακόμη συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής στη διάρκεια της οποίας τέθηκαν ορισμένα θέματα μεταξύ αυτών η λήψη ομόφωνης απόφασης για τη μετακίνηση δυο περιπτέρων εντός της πόλης των Τρικάλων.

Η απόφαση που ελήφθη αφορά τις περιπτώσεις ενός περιπτέρου που βρίσκεται στην οδό Καλαμπάκας δεδομένου ότι όπως τονίστηκε παραμένει κλειστό για διάστημα 14 μηνών περίπου αποτελώντας εστία μόλυνσης τόσο για τους διερχόμενους όσο και για τους πολίτες που διαμένουν εκεί. Η άλλη περίπτωση αφορά τη μεταφορά περιπτέρου επί της οδού Βασιλείου Τσιτσάνη εξαιτίας του ότι είναι δύσκολη η ενοικίασή του.

Κατάργηση

Όπως τονίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Επιτροπής Περιπτέρων του Δήμου Τρικκαίων οι συγκεκριμένες θέσεις στις οποίες βρίσκονταν τα παραπάνω περίπτερα καταργούνται αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της χωροθέτησης των δημόσιων χώρων στην πόλη των Τρικάλων. Σημειωτέον ότι οι άδειες λειτουργίας των περιπτέρων θα δοθούν σε όσους τις δικαιούνται ωστόσο εκτός του κέντρου της πόλης.

Η Επιτροπή

Αξίζει να επισημανθεί τέλος ότι η νέα Επιτροπή Περιπτέρων του Δήμου Τρικκαίων απαρτίζεται από τους κ.κ. Γιώργο Στουρνάρα, Αναστάσιο Κατσιάνη και Δημήτριο Τσόγια από τη συμπολίτευση, ενώ από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης συμμετέχουν οι κ.κ. Κώστας Πατέρας και Δημήτρης Παζαϊτης.
Πάντως όπως και να έχει το έργο της επιτροπής θα συνεχιστεί και το προσεχές χρονικό διάστημα καθώς επί τάπητος θα τεθούν αρκετά θέματα που αφορούν μετακινήσεις περιπτέρων σε άλλα σημεία από τα οποία βρίσκονται δεδομένου ότι η συζήτησή τους έχει αναβληθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση.



Τα σχόλια, δικά σας...

Δια το αληθές κλικ στην... ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου