Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τρικαλινός απειλούσε να ανατιναχτεί στα Jumbo


Ο Κώστας Σαμαράς είναι ο άνδρας που σκόρπισε πανικό χθες το πρωί στο Μοσχάτο



εδώ το υπόλοιπο κείμενο



Το τελευταίο διάστημα ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα, ωστόσο παραβίασε τους όρους αυτούς. Επίσης, είχε καταδικαστεί με βούλευμα να εκτίσει επιπλέον ποινή στις φυλακές Τρικάλων, όπου δεν παρουσιάστηκε ποτέ.

Εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί στην οδό Λευκάδος στο Μοσχάτο, δίπλα στα γραφεία της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών(Jumbo).

Το χρονικό του περιστατικού

Περίοικοι εντόπισαν έναν άγνωστο να κοιμάται μέσα σε ΙΧ, κάτι που κίνησε υποψίες και κάλεσαν την αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στην περιοχή και πλησίασαν το όχημα για έλεγχο.

Ο δράστης βλέποντας τους αστυνομικούς βγήκε από το αυτοκίνητο και εισέβαλε στο πρώτο κτίριο που βρήκε μπροστά του, συγκεκριμένα στα γραφεία της γνωστής αλυσίδας.

Οι αστυνομικοί για λίγη ώρα έχασαν τα ίχνη του, αλλά τελικά τον εντόπισαν στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Τότε ο άνδρας, που είχε περάσει γύρω από το σώμα του κάποια αντικείμενα που έμοιαζαν με εκρηκτικό μηχανισμό, άρχισε να απειλεί πως θα ανατιναχτεί, κρατώντας μάλιστα στα χέρια του ένα μπουτόν.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι δεν πρόκειται για εκρηκτικά και τον συνέλαβαν, διαπιστώνοντας ότι ο δράστης είχε πάνω του μόνο δύο κεριά και ένα πυροτέχνημα.

Ο Κώστας Σαμαράς υπήρξε παλαιότερα στενός συνεργάτης των αδελφών Παλαιοκώστα

Πηγή: (in.gr)

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου