Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ήρθε το το iPad 2 στην Ελλάδα!

- Η διάθεση του iPad 2, του νέου tablet της Apple, στα ελληνικά καταστήματα, άρχισε από σήμερα Σάββατο, 26 Μαρτίου. H συσκευή διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο και άσπρο, και σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 GB με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης (Wi-Fi και Wi-Fi + 3G).
- Cosmote: Νέα προγράμματα δεδομένων για το iPad 




Σύμφωνα με την iSquare, τον επίσημο διανομέα για την Ελλάδα, τα διαθέσιμα αποθέματα αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα, αφού το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού είναι μεγάλο σύμφωνα με τις προπαραγγελίες που έχουν γίνει.

Η τιμή του θα είναι χαμηλή σε σχέση με το πρώτο iPad, το οποίο θα συνεχίσει να πωλείται έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματά του, ενώ υπολογίζεται ότι πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν περίπου 8.000 ταμπλέτες.

Το πιο φθηνό μοντέλο iPad 2, με 16GB και Wi-Fi,  πωλείται 509 ευρώ και το πιο ακριβό 839 ευρώ. Η διαθεσιμότητα όλων των μοντέλων στην εγχώρια αγορά θα είναι σε πρώτη φάση περιορισμένη, αλλά σιγά-σιγά θα αυξηθεί, όπως έγινε γνωστό.

Το iPad 2, που έχει πάχος 8,8 χιλιοστά και βάρος 600 γραμμαρίων, κυκλοφορεί στην Ελλάδα με υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας, ελληνικό λεξικό και θησαυρό λέξεων, ενώ θα επιδιωχθεί σταδιακά η ανάπτυξη ελληνικών εφαρμογών.

Τέλος τόσο η Vodafone, όσο και η Cosmote, προσφέρουν προγράμματα συμβολαίου σε συνδυασμό με το νέο iPad.


Cosmote: Νέα προγράμματα δεδομένων για το iPad  



Η Cosmote προσφέρει νέα σειρά προγραμμάτων δεδομένων ειδικά σχεδιασμένη για το iPad, ώστε οι πελάτες της να μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορο Mobile Internet με τη σιγουριά του δικτύου της Cosmote και τις γρηγορότερες ταχύτητες της αγοράς.

Για όσους αποκτήσουν οποιαδήποτε έκδοση Wi-Fi+3G του iPad, η Cosmote προσφέρει, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, το πρόγραμμα Cosmote Internet On The Go 500ΜΒ, με 10€/μήνα, καθώς και το πρόγραμμα Cosmote Internet On The Go 2GB, μόνο με 20€/μήνα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση του δικτύου 2G/3G/HSPA+ της Cosmote με iPad είναι η απόκτηση Micro USIM κάρτας.

Με το iPad οι χρήστες μπορούν να σερφάρουν στο Διαδίκτυο, να στείλουν και να λάβουν email, να έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές του App Store, να διαβάσουν ebooks, να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική, ταινίες, video & παιχνίδια.

Το iPad 2 είναι πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και πιο γρήγορο σε σχέση με το αρχικό iPad, με Facetime για video κλήσεις, κάλυμμα Smart Cover και μπαταρία διάρκειας 10 ωρών.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της εταιρείας:

•Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.
•Το πρόγραμμα Cosmote Internet On The Go 2GB θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Απριλίου.
•Με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE και την αποφυγή τυχόν κινδύνων, στα ανωτέρω οικονομικά προγράμματα η μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση είναι 500ΜΒ και 2GB αντίστοιχα. Αν ο συνδρομητής υπερβεί τη μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση, η COSMOTE δικαιούται να περιορίσει την παροχή των υπηρεσιών της.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου