Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Τουρνουά 5Χ5 της ΚΝΕ Τρικάλων κατά των ναρκωτικών


Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 της ΚΝΕ με αφορμή τη δίμηνη καμπάνια ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.





Το σύνθημα που κυριάρχησε στην εκδήλωση ήταν αυτό του αγώνα για μια ζωή  ολόκληρη και όχι με δόσεις. Από νωρίς το απόγευμα   ο χώρος των εγκαταστάσεων του  ΤΕΦΑΑ γέμισε από νεανική ζωντάνια. Δεκάδες νέοι, 7 ομάδες και αρκετοί  που βοηθούσανε στη διοργάνωση απέδειξαν στην πράξη ότι η νεολαία για να δημιουργήσει δε χρειάζεται χορηγούς και σπόνσορες ,αλλά ούτε εικονική πραγματικότητα και υποκατάστατα.

Αυτό φάνηκε  από τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων ,την επικρότηση της   ΚΝΕ για την πρωτοβουλία της ,καθώς και από το ότι ζητήθηκε από την ΚΝΕ  να επαναληφθεί και να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες αθλημάτων.

Η ΚΝΕ συνεχίζει την καμπάνια της με καθημερινές εξορμήσεις ,ομιλίες ,συζητήσεις ,διακίνηση ερωτηματολογίου , τα συμπεράσματα του οποίου θα  παρουσιαστούν στην κεντρική εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 9 Απριλίου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Η ΚΝΕ  καλεί τους νέους των Τρικάλων  να πάρουν θέση, να έρθουν μαζί μας στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης, για μια κοινωνία όπου κουμάντο θα κάνει ο λαός, οι εργαζόμενοι. 
Τους  καλούμε να πουν όχι στους ψεύτικους παραδείσους και στη φυγή σε ατομικούς δρόμους. Να πουν όχι σε όλα τα ναρκωτικά. Να παλέψουν για ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις.
Σήμερα δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην συνδέεται με την ύπαρξη του καπιταλισμού!
Η κρίση, η ανεργία, οι ταξικοί φραγμοί στην Παιδεία, η «μαθητεία» στην δουλειά χωρίς δικαιώματα, η έλλειψη ελεύθερου χρόνου, ο πολιτισμός της παρακμής η μάστιγα των ναρκωτικών,
είναι «παιδιά» του ίδιου εκμεταλλευτικού συστήματος
Ο πλούτος που παράγουν οι εργαζόμενοι, οι γονείς μας, η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας αντί να αξιοποιούνται για να ζούμε καλύτερα, γίνονται αμύθητα πλούτη μιας χούφτας επιχειρηματιών, εφοπλιστών, βιομηχάνων.

Μας ταιριάζει η αγωνιστική και η ανυπότακτη στάση ζωής!

Μόνο ένας δρόμος μας αξίζει. Η πάλη για μια κοινωνία που με την εργατική τάξη στην εξουσία θα καταργήσει την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Από το γραφείο τύπου του ΝΣ Τρικάλων της ΚΝΕ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου