Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Επιτυχείς οι διπλωματικές εξετάσεις στο Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» οι Διπλωματικές Εξετάσεις χειμερινής περιόδου, σχολικού έτους 2010 - 2011, της Σχολής Κιθάρας.





Οι Διπλωματικές Εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν ενώπιον εξεταστικής επιτροπής, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού με αριθμό απόφασης 24018/645/28-1-2011, και η οποία αποτελείτο από τους:
1.    Κασιώλα Αναστασία, Καλ/χνική Δ/ντρια του Ωδείου, και πρόεδρο της επιτροπής,
2.    Δρόσο Αθανάσιο, Καθηγητή Κιθάρας, μέλος,
3.    Κουλιόπουλο Γεώργιο, Καθηγητή Κιθάρας, μέλος,
4.    Σφήκα Ευάγγελο, Καθηγητή Κιθάρας, μέλος,
5.    Κοφίνα Νικόλαο, Καθηγητή Κιθάρας του Ωδείου, μέλος.
Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού ορίστηκε ο κ. Α.Κωτούλας, καθηγητής μουσικής του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων.
Ο επιτυχών σπουδαστής Μπαμπανάρας Θεόδωρος του Γεωργίου έλαβε ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ με βαθμό Άριστα (τάξη καθηγητού κ. Ν.Κοφίνα).

Ο Θ.Μπαμπανάρας ερμήνευσε ενώπιον επιτροπής και ακροατηρίου έργα για solo κιθάρα των S.L.Weiss, J.S.Bach, F.Sor, M.C.Tedesco, L.Brouwer, R.Dyens, και το κοντσέρτο για κιθάρα και ορχήστρα “Φαντασία για έναν ευγενή” του J.Rodrigo. Στο πιάνο συνόδευσε ο καθηγητής του Ωδείου κ. Π.Σπυρόπουλος.


Η Σχολή Κιθάρας στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες στις απολυτήριες πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις των σπουδαστών της καθώς επίσης και διακρίσεις σε διαγωνισμούς και σεμινάρια, ενώ με πτυχίο Κιθάρας έχουν αποφοιτήσει οι: Αλεξίου Ελένη του Χρήστου με βαθμό Άριστα, Κάβουρα Σοφία του Γεωργίου με βαθμό Λίαν Καλώς, Λιάκος Παναγιώτης του Σπυρίδωνα με βαθμό Άριστα, Μπαμπανάρας Θεόδωρος του Γεωργίου με βαθμό Άριστα, Μπέκος Σωκράτης του Χαραλάμπους με βαθμό Άριστα, Μωραΐτη Μαρία του Δημητρίου με βαθμό Άριστα.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου