Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η ΝΔ χτυπήθηκε από «πολιτικό Αλτσχάιμερ» η όχι;


- Κύριε Μιχελάκη, αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Χατζηγάκης!!!
- Σάλος προκλήθηκε χθες στη ΝΔ από τις απόψεις που εξέφρασε δημοσίως ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης.
- Τι είπε ο κ. Χατζηγάκης;







Αυτά που λέει εδώ και πολλά χρόνια (υπέρμαχος του μεσαίου χώρου, ότι υπάρχουν «γαλάζια» στελέχη -που ανήκουν στον ηγετικό πυρήνα της Ν.Δ.- και κάνουν κακό στο κόμμα αντιπολιτευόμενοι τις προηγούμενες κυβερνήσεις Καραμανλή –λες και αυτοί προήλθαν από παρθενογένεση(!)- ότι ο Καραμανλισμός έχει βαθιές ρίζες στη ΝΔ) και αυτό που σκέφτονται πολλοί άλλοι και φοβούνται να πουν (ότι ο δικομματισμός καταρρέει, ότι η Ντόρα Μπακογιάννη είναι πολύ πιθανόν να παίξει κεντρικό ρόλο στη πολιτική σκηνή στο μέλλον και ότι βρίσκεται σε επαφή μαζί της – από πότε είναι έγκλημα για έναν βουλευτή της ΝΔ να παραδέχεται ότι μιλάει με τη Ντόρα;).

Και υπάρχει και ο κ. Μιχελάκης που αναρωτιέται «ποιος είναι ο Χατζηγάκης»!

Επειδή, τελικά, το Αλτσχάιμερ χτυπάει αδιακρίτως τη «νέα» ΝΔ(; ΠΟΛ.ΑΝ; θα σας γελάσουμε), θυμίζουμε ότι ο κ. Χατζηγάκης:

Α) εκλέγεται από το 1974,
Β) έχει διατελέσει πολλές φορές υπουργός
Γ) ήταν στο πλευρό του Αβέρωφ μαζί με τον Σαμαρά...
Δ) το 1992 είχε παραιτηθεί  από υπουργός Γεωργίας (Κυβέρνηση Μητσοτάκη), αντιδρώντας στην απόφαση ν' ανατεθεί η δασοπυρόσβεση σε ιδιωτική εταιρεία
Ε) χτυπήθηκε ανελέητα από το Πασοκικό σύστημα ενημέρωσης (προπαγάνδας), όπως και άλλοι πρώην υπουργοί της ΝΔ και η νέα ηγεσία του κόμματος παρακολουθούσε ατάραχη.

Γιατί ναι, μεν, υπήρξαν κακώς κείμενα και έγιναν τεράστια λάθη από τις Κυβερνήσεις Καραμανλή, αλλά η «νέα» ΝΔ προτίμησε ν’ αποστασιοποιηθεί  και ν’ αποκηρύξει το κυβερνητικό παρελθόν του κόμματος και μαζί με τα λάθη να θάψει και τα (πολλά) θετικά της εποχής εκείνης.

Αν η ΝΔ, λοιπόν, αναρωτιέται ποιος είναι ο Χατζηγάκης, ας ρωτήσει τον ίδιο τον κ. Σαμαρά (αν δεν έχει χτυπηθεί κι αυτός από Αλτσχάιμερ...)

Το έγραψε ΑΥΤΟ




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου