Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Αρχαιρεσίες και νέο ΔΣ στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων νομού Τρικάλων

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και έκδηλος ο ενθουσιασμός και το πνεύμα συνεργασίας των μελών της ΛΕΔ Νομού Τρικάλων, στις αρχαιρεσίες της 25ης Ιουνίου 2010.




Παλιά και νέα μέλη, σε μια ειλικρινή καταδρομική αγκαλιά, έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στην όλη διαδικασία της εκλογής νέου ΔΣ.

Έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι το ομαδικό πνεύμα και ο εθελοντισμός, είναι βαθιά ριζωμένα στις καρδιές των ειδικοδυναμιτών. Είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι με πρώτη την Ομάδα Διάσωσης της Λέσχης μας να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο εντασσόμενοι στη ΛΕΔ, απορρίπτοντας όσους ως γνωστόν κινούνται από ευτελή κίνητρα και ιδιοτέλεια.

Με τις ευλογίες και τις ευχές του καταδρομέα, Ιερέα κ. Γιώτα Χρήστου, του «παπά» της λέσχης μας όπως τον αποκαλούμε, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των εκλογών.

Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής κ. Παπαγεωργίου Γεώργιος και τα μέλη, μετά την καταμέτρηση ανακοίνωσαν τους εκλεγέντες.

Στη συνέχεια ακολούθησε… καταδρομική βραδιά που έχει καθιερωθεί να γίνεται μια με δυο φορές το μήνα στον χώρο των γραφείων της Λέσχης μας όπου το κέφι ανέβηκε κατακόρυφα με μπάρμπεκιου, μπύρες και αναψυκτικά.

Την 1η Ιουλίου έγινε η σύνθεση του νέου ΔΣ ως εξής:



Πρόεδρος: Λουκάς Σκύφτας

Αντιπρόεδρος: Τριανταφύλλου Σπύρος.

Γ. Γραμματέας: Παρδάλης Γιώργος

Ταμίας: Γιώτης Νικόλαος

Μέλη: Παλλαντζάς Γεώργιος, Τσακνής Αλέξανδρος, Σιάτρας Σωτήριος, Παλαράς Θεόδωρος, Ταμπούκας Δημήτριος, Μπαλλής Αθανάσιος, Εξηνταβελόνης Αθανάσιος, Κούγκουλος Βησσαρίων.

Υπεύθυνος τομέα εκπάιδευσης: Παλλαντζάς Γεώργιος

Υπεύθυνοι οργάνωσης ασκήσεων: Σιάτρας, Παλαράς, Μπάρδας, Σιάχος.

Υπεύθυνος τύπου: Τσέκλημας Κωνσταντίνος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Σκύφτας Λουκάς


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου