Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Περιπέτεια υγείας για τον μεγάλο Τρικαλινό Δημήτρη Μητροπάνο και ακύρωση συναυλιών στις ΗΠΑ

Δεν πρόλαβε να χαρεί το παρατεταμένο χειροκρότημα των ομογενών που κατέκλυσαν το θέατρο όπου έδινε συναυλία, και λίγη ώρα αργότερα ο Δημήτρης Μητροπάνος βρισκόταν με σοβαρό πρόβλημα στο νοσοκομείο...



Ξημερώματα Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, μετά την εμφάνισή του στο «Ράδιο Σίτι» στη Νέα Υόρκη ο γνωστός καλλιτέχνης ανέβασε υψηλό πυρετό.

Οι οικείοι του λόγω του ιστορικού του γνωρίζουν ότι αυτό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για άμεση εισαγωγή σε νοσοκομείο.

Ετσι κι έγινε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα για εξετάσεις και οι γιατροί συνέστησαν την άμεση εισαγωγή του.
Διέγνωσαν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, βακτηριακή λοίμωξη. Κάτι που για έναν υγιή άνθρωπο δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αλλά για έναν άνθρωπο με επιβαρημένη υγεία, όπως είναι ο Δημήτρης Μητροπάνος, μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες.


Μάλιστα, όπως ενημέρωσαν οι θεράποντες ιατροί τους δικούς του ανθρώπους, λίγο ακόμη να καθυστερούσαν και η εξέλιξη θα ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστη. Στον τραγουδιστή χορηγείται ισχυρή ενδοφλέβια αντιβίωση προκειμένου να καταπολεμηθεί ο ιός.
Βέβαια, εννοείται ούτε λόγος για συναυλίες το επόμενο διάστημα, αφού ο καλλιτέχνης χρειάζεται φροντίδα, συνεχή ιατρική παρακολούθηση, ξεκούραση και ηρεμία.

Οι διοργανωτές των συναυλιών του στην ομογένεια ακύρωσαν ήδη τις προσεχείς εμφανίσεις του. Ενημέρωσαν σε Κονέκτικατ, Μόντρεαλ και Σικάγο ότι ο τραγουδιστής αδυνατεί να εμφανιστεί τις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

espresso


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου