Τρίτη 4 Μαΐου 2010

«Κατάληψη» Αστικού λεωφορείου από φοιτητές του ΤΕΦΑΑ


Σήμερα πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη για περισσότερο από μια ώρα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο προς Καρυές και Φλαμούλι


Αγωνιούν για το μέλλον τους οι φοιτητές του ΤΕΦΑΑ και όχι μόνο, που σπουδάζουν και ζουν στα Τρίκαλα.

Ζητούν καλύτερη ποιότητα ζωής, περισσότερες επιλογές και ελαφρύνσεις ώστε να μπορέσουν να κάνουν το αυτονόητο, να ονειρευτούν για το αύριο και την είσοδό τους στην αγορά εργασίας. Σήμερα πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη για περισσότερο από μια ώρα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο προς Καρυές και Φλαμούλι.

Οι φοιτητές ζητούν την επιδότηση του εισιτηρίου, όπως γίνεται δηλαδή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να μπορούν να μετακινούνται δωρεάν από και προς της Σχολή τους. Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Τάκης Ιωάννου έδειξε κατανόηση και σημείωσε πως «αυτό είναι και το δικό μας αίτημα προς την πολιτεία, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μας ακούει».

Οι φοιτητές θέτουν και άλλα ζητήματα όπως την δημιουργία Φοιτητικής Εστίας στα Τρίκαλα «προκειμένου να ανασάνουν οι οικογένειές μας οι οποίες ήδη έχουν επιβαρυνθεί πολύ οικονομικά μετά τα νέα μέτρα».

Ενημέρωση

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου