Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Στα Τρικαλινά γυμναστήρια...για αυτοάμυνα


ΤAE BO είναι η νέα μόδα των γυμναστηρίων της πόλης καθώς η ανασφάλεια και τα περιτά κιλά σπρώχνουν όλο και περισσότερες νέες στο Ανατολίτικο άθλημα



Στις μέρες μας πια παρατηρούμε πως αυξάνονται όλο και πιο πολύ τα κρούσματα βίας και εγκληματικότητας, μαζί τους και η ανασφάλεια των γυναικών.
Έτσι ολοένα και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να λάβουν τα μέτρα τους, παρακολουθώντας μαθήματα αυτοάμυνας για να μην είναι πια το θηλυκό φύλο αδύναμο.

Το tae bo είναι η νέα μόδα στο χώρο της γυμναστικής αφού όλα τα μεγάλα γυμναστήρια το έχουν εντάξει στο πρόγραμμα τους. Αποτελεί μια εναλλακτική μορφή γυμναστικής που καίει εύκολα τα λίπη. Ο περίεργος συνδυασμός χορού, πολεμικών τεχνών και αεροβικής άσκησης είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε τα περιττά κιλά που ίσως σας ταλαιπωρούν.

Συνδυάζει άσκηση για όλα τα μέρη του σώματος μέσω των ασκήσεων και βελτιώνει την ταχύτητα, αντοχή, ευλυγισία, δύναμη και τα αντανακλαστικά του αθλούμενου.

Θεωρείτε σίγουρα ο ιδανικότερος τρόπος εκγύμνασης για γρήγορο αδυνάτισμα και σύσφιξη ενώ παράλληλα σας διασκεδάζει με τις μικρές χορογραφίες και σας προστατεύει από κάθε είδους απειλή.

Αλεξάνδρα Κωνσταντάκου



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου