Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ωχ...! Κοιτάξτε με τι βγήκε πρωτοσέλιδο σήμετα ο "Πρωϊνός Λόγος" των Τρικάλων


- Το Εργοστάσιο Γάλακτος "Τρίκκη" Χορηγεί δάνειο 20.000 ευρώ σε ραδιοφωνικό παραγωγό γράφει!
- Με την παρουσία για πρώτη φορά του νέου γενικού διευθυντή Γιώργου Μέρτσου έγινε η συνεδρίαση του Δ.Σ.





Το Άρθρο:


Συνεδρίασε χθες το ΔΣ του συνεταιριστικού εργοστασίου γάλακτος "ΤΡΙΚΚΗ", με την παρουσία για πρώτη φορά του νέου γενικού διευθυντή Γιώργου Μέρτσου.

Στις χρηματικές χορηγίες σε διάφορους συλλόγους και εκδηλώσεις βάζει το ΔΣ της ΤΡΙΚΚΗ, στο πλαίσιο του εξορθολογισμού των δαπανών του, όμως δεν θα αρνείται τις χορηγίες προϊόντων του, με στόχο να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στις εκδηλώσεις τους, όπως το πράττει εδώ και δεκαετίες.


Το άλλο θέμα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του ΔΣ της ΤΡΙΚΚΗ, σχετίζονταν με την χορήγηση δανείου σε ραδιοφωνικό παραγωγό της πόλης μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύψος του δανείου φτάνει τα 20.000 ευρώ και ως σκοπός αναφέρεται η ίδρυση πρατηρίου από τον ραδιοφωνικό παραγωγό σε κεντρικό σημείο των Τρικάλων, στο οποίο θα διατίθενται προϊόντα της συνεταιριστικής επιχείρησης, τα οποία και θα προωθεί.

Το ζήτημα δεν έχει οριστικοποιηθεί και οι λεπτομέρειες, αν τελικά υπάρξει απόφαση χορήγησης, θα καθοριστούν σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ.


Επίσης, αποφασίστηκε να περικοπούν τα 1.500 ευρώ μηνιαίως για διαφήμιση σε ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό και το ποσό να "πέσει" στα 700, με όρους που επίσης θα διασαφηνιστούν σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ, χωρίς να αποκλείεται η σύνδεσή τους με το προαναφερθέν δάνειο.


Η... συνέχεια αναμένεται να δοθεί στα ερτζιανά !





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου