Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Μόσιαλος κατά ΑΟ Τρίκαλα.!!! Να τον χαιρόμαστε τον "Τρικαλινό" υπουργό...


Όταν σαν πόλη έχεις τέτοιους... εκπροσώπους στην κυβέρνηση, τι να περιμένεις...





Ως εξαιρετικά απαράδεκτη έκρινε την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης, εν προκειμένω της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, ο Τρικαλινός Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, μια απόφαση που ευννοεί εμμέσως πλην σαφώς και τον ΑΟ Τρίκαλα !

Μήπως δεν κατάλαβε; !!!



Μάλιστα ήδη, με δηλώσεις του στον RealFM, ο κ. Μόσιαλος χαρακτήρισε απαράδεκτες τις αποφάσεις και προανήγγειλε την παρέμβαση της πολιτεία

Ηλίας Μόσιαλος: Απαράδεκτες οι αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης

«Υπάρχει κανένας Έλληνας πολίτης που να είναι ικανοποιημένος; Οι Έλληνες πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αν εξαιρέσει κανείς τους αθλητικούς δικαστές και ορισμένους παράγοντες, που δεν πρέπει να είναι πάνω από 200 σε όλη τη χώρα, όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες θεωρούν ότι οι αποφάσεις αυτές είναι εξαιρετικά απαράδεκτες. Αυτή είναι η δική μου άποψη» δήλωσε ο Ηλίας Μόσιαλος.

«Είναι σαφές, ότι όταν υπάρχει τόσο μεγάλη δυσαρμονία μεταξύ των αποφάσεων της UEFA και της αθλητικής δικαιοσύνης, πως υπάρχει ένα τεράστιο θέμα» συμπλήρωσε ο κ. Μόσιαλος.


Ευχαριστούμε τον "Τρικαλινό" υπουργό για την στήριξη στην ομάδα μας και τον περιμένουμε να τον τιμήσουμε μόλις έρθει στην γενέτειρα, γιατί όχι και στο γήπεδο, σε... όποια κατηγορία και να παίξουμε...






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου