Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Πρώτη φορά Βάιο, "πρώτη" και "τελευταία" δυστυχώς...


Το "λόμπυ"  Καλαμπακιωτών, Καστρακινών μαζί με το παπαδαριό των Μετεώρων δεν βλέπει με καλό μάτι το Σπήλαιο Θεόπετρας και το ξέρεις καλά. Γι αυτό σε "φάγανε"





Αυγουστιάτικο φεγγάρι στο Σπήλαιο Θεόπετρας στην Καλαμπάκα με την Κάτια Μυρίνη...


Μία γεμάτη βραδιά ρομαντισμού και συγχρόνως απόκτησης γνώσεων και εικόνων έζησαν χθες εκατοντάδες επισκέπτες του Σπηλαίου Θεόπετρας στην Καλαμπάκα.

Με αφορμή το Αυγουστιάτικο φεγγάρι ο Δήμος Βασιλικής διοργάνωσε ένα μουσικό χάπενιγκ στην είσοδο του φωταγωγημένου Σπηλαίου Θεόπετρας.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο Σπήλαιο και αφού ενημερώθηκαν από Αρχαιολόγο για τα ευρήματα του Σπηλαίου στη συνέχεια άκουσαν ευχάριστη μουσική από νεανικό συγκρότημα.



Άψογη η οργάνωση από πλευράς δήμου όπου εκτός του ξεναγού – Αρχαιολόγου πρόσφερε δωρεάν ποτά, μπύρες και φυσικά σουβλάκια στους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Βασιλικής κ. Βάιος Ζιάκας εμφανώς ενθουσιασμένος από την προσέλευση του κόσμου δήλωσε  στο trikalanews και την Κάτια Μυρίνη:
«Πρώτη φορά γίνεται εκδήλωση για το αυγουστιάτικο φεγγάρι στο Σπήλαιο Θεόπετρας. Ελπίζω η καινούργια δημοτική αρχή να συνεχίσει την πρωτοβουλία αξιοποίησης του Σπηλαίου ώστε να καθιερωθεί ως θεσμός ο εορτασμός του αυγουστιάτικου φεγγαριού.»


Κάτια Μυρίνη

============
Σχόλιο fatsimare





Πρώτη φορά Βάιο, "πρώτη" και "τελευταία" δυστυχώς...

Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τον Δήμαρχο Βασιλικής, αλλά δεν αισιοδοξούμε και πολύ.
Το "λόμπυ" των Καλαμπακιωτών και Καστρακινών μαζί με το παπαδαριό των Μετεώρων, τους "εικονομάχους" και τους "καντινιέριδες" δεν βλέπει με καλό μάτι το Σπήλαιο, το βλέπουν ανταγωνιστικά, θα τους "κόψει" από την πίτα.


Τόσο στενόμυαλοι είναι και το ξέρεις από πρώτο χέρι.!

Ελπίζουμε ο Μπουτίνας να αντισταθεί (και να...αντέξει)...



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου