Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Αμέσως το μυαλό σας να πάει στο πονηρό...


Επισπεύδονται οι εργασίες για την υπόγεια διάβαση στον Γκαζέλο.
Όχι γιατί έρχονται εκλογές, αλλά να εξυπηρετηθούν οι διερχόμενοι πολίτες και κυρίως οι μαθητές του παρακείμενου Γυμνασίου ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς...






Επισπεύδονται οι εργασίες στην υπόγεια διάβαση της σιδηροδρομικής γραμμής στο Γκαζέλο επί της οδού Μετεώρων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι διερχόμενοι πολίτες και κυρίως οι μαθητές του παρακείμενου Γυμνασίου ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.



Η κατασκευή της διάβασης έχει ολοκληρωθεί και αυτό που απομένει είναι ο καθαρισμός από τα εναπομείναντα οικοδομικά υλικά, η επίστρωσή της με ειδικά αντιολισθητικά πλακάκια καθώς και το βάψιμο των τοιχωμάτων της διάβασης.

Επίσης στο έργο προβλέπεται και να τοποθετηθούν δύο ανελκυστήρες στις δύο εξόδους των διαβάσεων για τους πολίτες που τον έχουν ανάγκη (έχουν κατασκευασθεί οι απαραίτητες υποδομές τους), οι οποίοι ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών ενδεχομένως να είναι έτοιμοι για λειτουργία στο επόμενο χρονικό διάστημα.


Πάντως σύμφωνα το χρονοδιάγραμμα της ΕΡΓΟΣΕ η διάβαση θα είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πολίτες οι οποίοι θα μπορούν πλέον να διέρχονται τόσο την οδό Μετεώρων όσο και την κλειστή σιδηροδρομική γραμμή χωρίς να κινδυνεύουν από την κυκλοφορία των οχημάτων ή από τις αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ.


Να σημειωθεί ότι στην διάβαση του Γκαζέλου έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του σκελετού των δύο κλιμακοστάσιων που οδηγούν προς το υπόγειο πέρασμα. Επίσης έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του σκελετού όπου θα τοποθετηθούν δύο ανελκυστήρες εκατέρωθεν της υπόγειας διάβασης.







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου