Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Φιλική ήττα για τον ΑΟ Τρίκαλα απο τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με 2-3 στο Στάδιο


Με το ίδιο σκορ που ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου γνώρισε την ήττα ο ΑΟ Τρίκαλα και από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 3-2 έπειτα από ένα δυνατό ματς το οποίο σημαδεύτηκε από την σύρραξη στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.




Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και περίπου 500 Τρικαλινοί φίλαθλοι ενώ στο γήπεδο το παρών έδωσε και ο Μιχάλης Παυλής. Στο δεύτερο μέρος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο Στιβ Όλφερς ενώ με τον ΑΟΤ δοκιμάστηκε και ο Ντιαγκνέ ενώ λεπτά συμμετοχής πήρε και ο Παλάσιος.



Οι «κυανέρυθροι» θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη αλλά ο Ρούσεφ σε δύο περιπτώσεις σημάδεψε το δοκάρι. Σε γενικές γραμμές πάντως τα Τρίκαλα έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη δουλειά. Τα τέρματα για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη τα πέτυχαν οι Χρήστου και Κόρμπος.


Οι φάσεις του αγώνα


Στο 3΄ ο Μπακαγιόκο για τον Μπουχάν ο οποίος ανατάπηκε απο τον Ριζογιάννη και ο διαιτητής Γρατσάνης έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπακαγιόκο ο οποίος πέτυχε το 0-1.


Στο 10΄ φάουλ του Ντεβινσέντι η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 15΄φάουλ του Ντεβινσέντι μπλόκαρε εύκολα ο Πουρής.

Στο 16΄ο Ρούσεφ έδωσε στον Μίνγκα αυτός έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.


Στο 17΄ο Ρούσεφ εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Σικαλιάς.
Στο 21΄μακρινό δυνατό σουτ του Ρούσεφ η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 27΄ο Ρούσεφ πέρασε ωραία μπαλιά για τον Κοντογουλίδη ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 41΄απο σέντρα του Ρούσεφ ο Χρήστου με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 43΄ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι όταν απο εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου ο Μπακαγιόκο έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπριλλάκη.

Στο 44' σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες του ΑΟΤ και των Ιωαννίνων μετά απο σκληρό μαρκάρισμα του Κυριάκου πάνω στον Χρήστου.


Στο 49΄ο Μπουχάν πέρασε μπαλιά τρύπα για τον Νικολόπουλο ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Ζαφείρης απέκρουσε σωτήρια.
Στο 50΄απο σέντρα του Νικολόπουλου ο Μπακαγιόκο με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-2.



Στο 52΄απο εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ ο Κόρμπος με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 63΄απο φάουλ του Ρούσεφ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.


Στο 70΄έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ η μπάλα στο δοκάρι.
Στο 77΄εκπληκτικό γκολ απο τον Μπακαγιόκο ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Ζαφείρη για το 2-3.
Στο 84΄σουτ του Παλάσιος μπλόκαρε ο Κηπουρός.



Οι συνθέσεις


ΑΟ Τρίκαλα: Πουρής (46΄Ζαφείρης), Ριζογιάννης (69΄Ντιαγκνέ), Γεωργίου (46΄Όλφερς), Χρήστου (46΄Κόρμπος), Μπριλλάκης (74' Γιώτας (λ.τ 80΄Γιώτας)), Σαββίδης (46΄Μανουσάκης), Μίνγκας (83΄Παλάσιος), Σκάγκλια (69΄Τελκίνσκι), Ρούσεφ (87΄Ευθυμίου), Κοντογουλίδης (87΄Τζάνης), Μπαριέντος (69΄Μπακομήτρος).


ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς (46΄Κηπουρός), Ντάσιος (64΄Στάθης), Κώτσιος, Βαρτζιώτης, Πάντος, Κειτά (54΄Ανδράλας), Μπουχάν (64΄Βάντερσον), Κυριάκος (46΄Νικολόπουλος), Ντεβινσέντι (87΄Γκέκας), Τζανής, Μπακαγιόκο (86΄Οικονόμου).







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου