Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Οι «κρυφές» γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Ωνάση - Κένεντι!


Αριστοτέλης Ωνάσης , ο άνθρωπος «μύθος». Ο πανίσχυρος επιχειρηματίας,  που δεν δίσταζε να προκαλεί τους ισχυρούς του πλανήτη και να τους επιδεικνύει την δύναμη του. Όλοι γνωρίζουμε τον περιβόητο γάμο του με την «πρώην» πρώτη κυρία των ΗΠΑ, την Τζάκι Κένεντι.

Στο προσωπικό του «φρούριο», το νησί του Σκορπιού, είχε περάσει όλο το  jet set του πλανήτη. Ποτέ δεν κρύφτηκε  από τους paparazzi,  τους οποίους χρησιμοποιούσε για να δείχνει τα κατορθώματα του, αλλά  και το μεσογειακό του ταπεραμέντο.
Κάποιες από τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα, που αποθανάτισε ο αείμνηστος φωτορεπόρτερ Δημήτρης Κουλούρης  και δημοσίευσε η κόρη του, στο καινούργιο της βιβλίο, το οποίο αφιέρωσε  σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον πατέρα της, δείχνουν την πληθωρικότητά του Ωνάση.


Όλοι γνωρίζουμε τον περιβόητο γάμο του με την «πρώην» πρώτη κυρία των ΗΠΑ, την Τζάκι Κένεντι. Στο προσωπικό του «φρούριο», το νησί του Σκορπιού, είχε περάσει όλο το  jet set του πλανήτη. Ποτέ δεν κρύφτηκε  από τους paparazzi,  τους οποίους χρησιμοποιούσε για να δείχνει τα κατορθώματα του, αλλά  και το μεσογειακό του ταπεραμέντο.
Κάποιες από τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα, που αποθανάτισε ο αείμνηστος φωτορεπόρτερ Δημήτρης Κουλούρης  και δημοσίευσε η κόρη του, στο καινούργιο της βιβλίο, το οποίο αφιέρωσε  σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον πατέρα της, δείχνουν την πληθωρικότητά του Ωνάση.Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η Τζάκι Κένεντι , σε προσωπικές τις στιγμές, κάτι που την εποχή εκείνη εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους, λόγω και της Χούντας, αλλά και του σάλου που είχε προκαλέσει η δημοσίευση τους στην Αμερική.

από τo prionokordela.gr


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου