Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της από πολιτικούς των Τρικάλων στα «Τσιαβαλιάρεια»


trikala
news

"Τα πήρε στο κρανίο" με αυτά που είδε και άκουσε στην Πιαλεία ο ψηλός...


Την ατυχή έμπνευση να παραστούν στην σημερινή εκδήλωση τιμής σε Ήρωα, είχαν πολιτικοί του Νομού Τρικάλων. Τραγικές φιγούρες που μεταφέρουν το σαρκίο τους, έχοντας «μυριστεί» εκλογές…


Βρέθηκαν σε μια εκδήλωση οι …«Yes-men» που τιμούσε η Πιαλεία Τρικάλων το περήφανο «ΟΧΙ» στους επίδοξους κατακτητές  της χώρας πριν από 71 χρόνια.

Βρέθηκαν εκεί που το μικρό χωριουδάκι, τιμούσε τον πρώτο πεσόντα του ΕΠΟΥΣ του `40 και με περίσσιο θράσος, κάνανε αναφορές σε …Μνημόνια και αυτοπαρουσιάζονταν ως «ήρωες» της χώρας που την σώζουν από την χρεοκοπία στην οποία αυτοί την οδήγησαν.

Δεν ντράπηκαν μπροστά σε μικρά παιδιά, να παραστήσουν τις «μωρές παρθένες», όταν με τις υπογραφές και τις ψήφους τους, οδήγησαν εντέχνως την Πατρίδα στα χέρια των νεοκατακτητών της χώρας που ζητούν τον περιορισμό της Εθνικής κυριαρχίας.

Δεν ντράπηκαν να είναι εκεί, έχοντας την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ, που υποθηκεύσανε το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας…Δεν κοκκίνισαν ούτε μια στιγμή, βλέποντας το Ηρώο του Βασίλη Τσιαβαλιάρη που μπορεί να μην ήταν … «γραμματιζούμενος» όπως αυτοί, αλλά είχε κάτι που αυτοί δεν θα αποκτήσουν ποτέ. ΛΕΒΕΝΤΙΑ και ΨΥΧΗ.

Ήταν τόσο προκλητικοί που ούτε καν τόλμησαν μαζί με τα παιδιά της Πιαλείας να απαγγείλουν τον Εθνικό Ύμνο. Να υποθέσουμε ότι και αυτό τους το απαγορεύει το … Μνημόνιο;Αυτοί που κυβέρνησαν τον Νομό Τρικάλων, που κυβερνούν και ήταν τόσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ, που ούτε τον ανδριάντα για τον Ήρωα Βασίλη Τσιαβαλιάρη δεν έφτιαξαν και σήμερα έκαναν μνημόσυνο με … ξένα κόλλυβα αφού η Β` Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών θεώρησε καθήκον της να αναγείρει το Μνημείο…

Η δεν ξύπνησε καλά σήμερα ο "ψηλός" του trikalanews, η "τα πήρε στο κρανίο" με αυτά που είδε και άκουσε στην Πιαλεία.

 Προφανώς το δεύτερο...


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου