Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.


Το πρωί στο Μνημείο των Ηρώων πραγματοποιήθηκε προσκύνημα μαθητών και μαθητριών Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, ενώ στεφάνια κατέθεσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, η αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Κάκλα, σπουδαστές του ΤΕΦΑΑ...





...το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών του Υπουργείου Υγείας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.



Ακολούθησε ομιλία στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων από τον κ. Ελένη Τζαβέλα, Διευθύντρια του δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχών, σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους του νομού, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Ρεντζιά, των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Μπάρδα, Τσίγκα, Αργυροπούλου, Τσιάρα.



Οι εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ολοκληρώνονται αύριο με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση παρουσία του Γ.Γ. Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γιάννη Καπελέρη.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου